Vlonderplank Ipe Hardhout 2.0 x 9 cm Groef en Fijne ribbel zijde - MEGA AANBIEDING

Productnummer: LDS2595-20-90 2-zijdig monteerbaar: groeven en fijne ribbel zijde

Vanaf € 10,45 per stuk
Delen via WhatsApp
Vlonderplank Ipe Hardhout 2.0 x 9 cm Groef Grof / Fijne Ribbels Lengte Breedte Dikte Prijs/stuk Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
330 cm x 9 cm x 2 cm
9 cm
2 cm
€ 10,45 per stuk
 Geen voorraad
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Vlonderplank Ipe Hardhout 2.0 x 9 cm Groef en Fijne ribbel zijde - MEGA AANBIEDING

  • Kies zelf uit 6 Groeven zijde of fijne ribbel zijde naar boven gericht
  • Lichtgewicht voor dakterras of balkon
  • Mooie Ipé duurzame terrasplank voor een lage op=op prijs
  • Weinig tussenruimte vereist 5mm
  • Niet geschikt voor zware terrassen
  • Korte balkafstand 35 cm vereist

  Vlonderplank Ipe Hardhout 2.0 x 9 cm Groef en Fijne ribbel zijde - MEGA AANBIEDING

  Deze speciale, bijzondere 20 mm dikte vlonderplank is relatief smal met een breedte van 90 mm. Deze Ipé hardhouten terrasplank gebruikt men veel op balkon en dakterras. Het unieke aan deze smalle 9 cm brede vlonderplank is dat deze tweezijdig te gebruiken is. De ene zijde heeft een fijngeribbelde kant en de andere zijde heeft groeve. U kiest zelf welke kant u wilt zien. Kies uit de lengtes in de tabel.

  Ruime keuze bij Gadero

  Wenst u andere lengtes, bekijk dan onze 19x90 mm Ipe terrasplanken zie alternatieve producten op deze pagina. Ook composiet vlonderplanken zijn zeer geschikt voor een lichtgewicht terras. 

  Met onze 5x50 mm RVS vlonderschroeven maakt u zo een buitenterras of balkon terras. Deze 20x90 mm terrasplanken zijn nu voor een zeer lage prijs hier te koop.

  Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

  Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze ipe terrasplank 20x90 plank groef/fijne ribbel. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

  Voordelen 9 cm brede terrasplanken

  Doordat deze terrasplanken niet heel breed zijn, hoeft u minder tussenruimte aan te houden dan bij 14,5 cm terrasplanken. Hou ongeveer 0,5 cm tussenruimte aan tussen de dekdelen. Blijf minimaal 2,5 cm van muren en dakranden. 

  Lichtgewicht planken

  Door het relatief lichte gewicht van deze 2x9 cm smalle plank is deze zeer geschikt voor een balkon of dakterras vlonder. Bestel dan tegeldragers en 45x70 of 30x65 mm hardhouten onderbalken mee. Monteer deze 20x90 mm hardhout dekdelen op bovengenoemde balken om de 35 cm hart tot hart. Zo heeft u geen last van demping en vangen de schroeven de werking van hout goed op.

  Wist u dat u van deze planken ook een hele speciale schutting kan timmeren. Plaats deze delen dan verticaal met circa 5mm tussenruimte. Monteer ook aan de achterzijde in de naad dezelfde plank. 

  Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken

  Bent u toch op zoek naar een andere variant Ipé of Bankirai vlonderplank? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Bankirai vlonderplanken.


  Laatst bekeken door u