Vlonderplank Hardhout Bankirai 2.1 x 14.5 cm Rondom Glad Geschaafd

Indonesian Legal Wood

Productnummer: LDS26003-21-145hp   |   100% echt 21 mm bankirai hardhout   |   Rondom glad geschaafd   |  

Vanaf € 32,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Vlonderplank Hardhout Bankirai 2.1 x 14.5 cm gladgeschaafd
400 cm x 14.5 cm x 2.1 cm € 32,95 per stuk
Geen voorraad
430 cm x 14.5 cm x 2.1 cm € 40,75 per stuk
Geen voorraad

Voor- en nadelen van Vlonderplank Hardhout Bankirai 2.1 x 14.5 cm Rondom Glad Geschaafd

  • Topkwaliteit, bij ons wel 100% echt Bankirai
  • Duurzaam hardhout, Duurzaamheidsklasse 2 en gedroogd
  • Rondom glad geschaafd, zonder groeven
  • Eenvoudiger schoon te vegen en daardoor stroever dan met groef

Vlonderplank Hardhout Bankirai 2.1 x 14.5 cm Rondom Glad Geschaafd

De prijsbewuste klant kiest voor deze 21x145 mm dikke bankirai hardhout vlonderplanken. Deze hoogwaardige hardhouten vlonderplanken zijn voor een voordelige prijs bij Gadero te krijgen. Deze 2.1 x 14.5 cm terrasplanken zijn van A-kwalteit tropisch Bankirai gemaakt. Deze hardhoutsoort staat bekend om zijn lange levensduur en sterkte. Daarnaast heeft het hout een mooie geel-bruine kleur. Ook zijn deze terrasplanken geheel volgens de laatste trend glad geschaafd. Zo maakt u een luxe vlonder die zeer stroef blijft. 

Voordelen van Bankirai hardhout

Bij Gadero koopt u 100% echt Bankirai, met alle bijbehorende voordelen. Zo nemen deze 21 x 145 mm vlonderplanken weinig vocht op, kennen ze weinig werking en zijn ze zeer duurzaam. Zo valt Bankirai in duurzaamheidsklasse 2, wat betekent dat u terras wel 20 jaar kan blijven liggen. Zeker met goede montage en regelmatig onderhoud. Daarnaast hebben deze 21x145 mm hardhouten vlonderplanken een fraaie kleur, die door weersinvloeden heel mooi vergrijsd. Door de kleur en gewicht herkent u de hoogwaardige kwaliteit van deze hardhoutsoort. 

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze bankirai 21x145 plank glad. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Glad geschaafde vlonderplanken = juist stroef

Gladgeschaafd is op dit moment de trend in vlonders. Heel begrijpelijk, want glad geschaafde vlonderplanken worden minder snel glad en ze geven uw vlonder ook nog een heel luxe uiterlijk. Door het gladde oppervlakte van deze terrasplanken blijft er minder water en vuil op staan. Hierdoor heeft u minder last van algengroei, wat de voornaamste reden is van een glad terras. Zeker als u regelmatig een bezem over uw vlonder haalt behoudt u een zeer stroef terras. Een glad geschaafde vlonderplank is bovendien makkelijker schoon te vegen dan een groeven plank.

Deze 2.1 x 14.5 cm dikte Bankirai hardhout planken hebben wij te koop in verschillende lengtematen op voorraad, namelijk 245, 275, 305, 335, 365, 400, 430 cm. Het kan voorkomen dat bepaalde lengtes tijdelijk niet meer leverbaar zijn. 

Montage Tips

Met deze A-keuze Bankirai vlonderplanken maakt u een hoogwaardige vlonder. Wij raden u aan om 40 cm tussenruimte hart tot hart aan te houden. Gebruik daarbij 45 x 70 of 40 x 60 mm hardhouten balken als onderliggers. Monteer deze onderliggers aan 6 x 6 cm piketpalen met onze M8 x 120 mm slotbouten. Plaats hierbij de piketpalen 90 tot 100 cm in de grond, om voor een stevige fundering te zorgen. Het is ook mogelijk om uw vlonder met balken op een tegelterras te plaatsen. Ons advies is dan wel om de balken met slagpluggen vast te maken aan de tegels. Gebruik dan onze sterke 5 x 50 mm RVS vlonderschroeven. RVS is namelijk zeer sterk en roest niet, ideaal voor buitengebruik. 

Laat uw vlonderplanken niet te lang liggen na levering. Bewaar ze daarnaast nooit in de zon of luchtdichte garages. Gebruik een afdekzeil en laat het hout in de verpakking als u pas na enkele dagen aan de slag kunt. Dit is vooral van belang tijdens de warme zomermaanden. 

Bestel alles wat u nodig heeft voor een hoogwaardige vlonder bij Gadero. Zijn deze 2.1 x 14.5 cm Bankirai vlonderplanken toch niet wat u zocht? Bekijk dan ons gehele vlonderplanken assortiment.
 

Bent u toch op zoek naar een andere variant Bankirai vlonderplank? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Bankirai vlonderplanken .