Logo Gadero
service

Hardhouten piketpaal 5.5 x 5.5 x 140 cm gepunt

Productnummer
LDS59011
Fijnbezaagd hardhout
Met punt
palen_bezaagd_azobe_hardhout
constructie_verhoogde_vlonder_hardhout_1
Per stuk

5,10

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
140 cm
Breedte
5,5 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Duurzaam hardhout

  • Met punt voor in de grond

  • Betaalbaar

  • Fundering voor vlonders

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Houtsoort
Azobe hardhout
Kleur
Bruin
Lengte
140 cm
Dikte
5,5 cm
Breedte
5,5 cm

Hardhouten piketpaal 5.5 x 5.5 x 140 cm gepunt

Deze duurzame Azobe paal fijnbezaagd 55 x 55 mm met punt is verkrijgbaar in 140 cm. Deze piketpaal 5.5 x 5.5 cm kunt u gebruiken als fundering voor een vlonder, bij montage van borderrand strips en voor het ondersteunen van rolborders. Azobe is zeer duurzaam en geschikt om in de grond te plaatsen omdat het sterk en vochtbestendig hardhout is. Een bijkomend voordeel is dat deze houtsoort onderhoudsvrij is, ondanks dat het altijd buiten staat. Dankzij het duurzame materiaal zijn de piketpalen bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Tips bij het monteren van een vlonder

U kunt deze gepunte paal eenvoudig als piketpaal gebruiken als fundering voor uw vlonder. Ook kunt u bij Gadero 6x6 cm piketpalen bestellen van 1 of 1,5 meter voor de fundering van uw terras. U zet daarin de palen 40 cm uit elkaar in de onderlinge lengte en 50 cm in de breedte (de tussenruimte voor de volgende ligger). Daarna kunt u langs uw palenrij de 4.5 x 7 cm balken monteren met onze m8x120 mm slotbouten.

Deze vierkante paal 5.5 x 5.5 cm is gepunt en slaat u makkelijk de grond in met een paalhamer. Wij raden aan om eerst met een grondboor het paalgat te maken. Met de paalhamer kunt u dan nog maximaal 5-20 cm de grond in slaan, afhankelijk van de grondsoort.