Schuttingdeur Hardhout in stalen frame 90 x 180 cm

KOMO

Productnummer: VZ3808-57-1800-900   |   Inclusief cilinderslot, scharnieren en ophangogen   |   Gegalvaniseerd stalen frame

Aangepaste levertijd 8 - 10 werkdagen

€ 327,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 10,88 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Schuttingdeur Hardhout in stalen frame 90 x 180 cm

  • Compleet met scharnieren, duimen en cilinderslot
  • Duurzaam hardhout
  • Stevig stalen frame

Schuttingdeur Hardhout in stalen frame 90 x 180 cm

Mooie degelijke Bankirai hardhouten schuttingdeur met stalen frame en inclusief 6 scharnieren en slot. Afmetingen van deze oerdegelijke deur is 90 x 180 cm. De hardhouten planken zijn gemonteerd op stevig gegalvaniseerd staal.

Deze schuttingdeur wordt geleverd inclusief sluiting, 2 zware duimscharnieren, 2 deurklinken en cilinderslot met 2 sleutels. Zo kunt u uw achtertuin veilig afsluiten. Door de verticale planken ook lastig voor inbrekers.  Bij normaal gebruik gaat deze tuindeur van hardhout zeker 25 jaar mee.

Deze degelijke Bankirai hardhouten schutting deur is de meest luxe deur in ons assortiment tuinhout. Vragen over het monteren van schutting deuren van hardhout? Bel ons gerust.

Tips

Deze hardhout poortdeur in ijzeren frame is relatief zwaar. Monteer deze deur daarom tussen van hardhout met een minimale dikte van 7x7 cm. Kies lange palen van 300 cm zodat u palen op circa 230 cm hoogte ook een horizontale ligger kan monteren. De bovenligger kunt u ook gewoon maken van de palen die u kiest. Maak deze vast met onze verbindingshoekjes.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Zijn er ook Tuindeuren met stalen Frame van 220 cm hoogte, en is dit maatwerk en wat voor prijs moet ik dan rekenen???

Wij hebben ze standaard wel van 200 cm hoog, 220 cm maken wij niet op maat, dit kunt u wel zelf doen met onze losse ijzeren deurframes

Hallo, Is deze deur in zijn totaliteit 90cm breedt inclusief scharnieren ed? Of komt daar nog drie cm bij voor de scharnieren? De deur wordt namelijk opgehangen aan een garagemuur, dan een pad van 1 m breedt en dan een schutting in de lengte naast de garage. Deze deur dient dus de ruimte van 1 m tussen schutting en garage te dichten. Heeft u anders deze complete (incl slot en scharnieren ed) deur ook leverbaar in zijn totaliteit 1m breed? Ik hoor graag van u.

Deze deur is geschikt voor een tussenruimte van 90, cm. De scharnieren komen hier nog bij, maar die zitten doorgaans achter de paal gemonteerd. U kunt de scharnieren iets draaien om zo op 91 of 92 cm uit te komen. Bestel daarbij 1 8x8 cm paal en het zou moeten lukken. Zorg er wel voor dat het slot ergens in kan vallen.  

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zeer compleet Schuttingdeur hardhoutSchuttingdeur Hardhout 90 x 180 cm in stalen frame KOMO   |   Inclusief cilinderslot, scharnieren en ophangogen   |   Gegalvaniseerd stalen frame
€ 327,95 per stuk incl. btw