Gadero Klantenservice
Heeft u vragen over montage?

Gadero beschikt over een eigen montage service in Nederland. Onze vakmannen kunnen o.a. overkappingen, blokhutten, vlonders en schuttingen plaatsen. Gevelbekleding en sierbestrating kunnen wij niet plaatsen. Naast ons eigen montage team werken wij ook veel samen met vakkundige partners die klussen voor ons uitvoeren. 

Onze montage service kan diverse projecten uitvoeren zoals het plaatsen van vlonders en schuttingen. Ook het opbouwen van overkappingen en blokhutten valt onder de mogelijkheden. Wij hanteren geen vaste prijzen voor de montage maar berekenen dit per situatie. Aangezien de prijs voor montage sterk afhankelijk is van diverse factoren zoals ondergrond, fundering, dakbedekking en complexiteit van de opbouw hanteren wij deze werkwijze. 

Wilt u dat onze vakmensen van de montage service een offerte voor u opstellen, vul dan ons aanvraagformulier in. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. 

Onze algemene voorwaarden kunt u vrijblijvend opvragen via montage@gadero.nl. Hierin staat onze werkwijze beschreven en vindt u informatie over hetgene waar u rekening mee moet houden bij de montage. 

Onze montage service plaatst alleen zodra de materialen ook bij Gadero zijn aangeschaft. U kunt dus enkel het totaalplaatje bij ons aanschaffen in de vorm van materialen en de montage. Het is niet mogelijk om uw project te laten uitvoeren door Gadero als u de materialen elders heeft aangeschaft. 

De montage service plaatst schuttingen, vlonders, overkappingen en blokhutten. Onze vakmannen gaan hierbij altijd voor kwaliteit en plaatsen in heel Nederland. Montage buiten Nederland is helaas niet mogelijk. Voor een uitgebreide uitleg kunt u onze montage pagina bekijken. 

Het plaatsen van bestrating en gevelbekleding behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Ook het plaatsen van schutting met betonnen sleufpalen kunnen wij niet monteren. Betonpalen met een diamantkop behoren wel tot de mogelijkheden. 

Als wij een offerte voor u hebben opgesteld en u hiermee akkoord bent gegaan wilt u natuurlijk weten wanneer de montage gepland kan worden. Gemiddeld is de wachttijd 1 tot 2 maanden. In het hoogseizoen kan dit vanwege de drukte oplopen. Uiteraard bespreekt onze montage service altijd een geschikte datum met u voor uw klusproject. 

Voordat onze montage service start met uw klus zijn er ook nog voorbereidingen die u zelf kunt treffen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan tijdens de montage. 

Ten eerste is het van belang dat u de offerte aanvraag indient door het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen. Zodra u hiermee akkoord bent kunt u de materialen bestellen via onze website en met onze montage service een datum afstemmen voor de plaatsing. 

Ten tweede adviseren wij u om een klic melding te doen. Hiermee vraagt u op waar de leidingen zich bevinden. Ook afvoeren staan hier op vermeld. Deze gegevens kunnen van groot belang zijn als er een fundering moet worden gemaakt.

Bij de opbouw van een blokhut is het belangrijk dat de ondergrond vlak en waterpas is. De ondergrond kan bestaan uit een verharde ondergrond in de vorm van bestrating of een onverharde ondergrond in de vorm van gras of aarde. 

Wilt u de blokhut plaatsen op een verharde ondergrond? Dan kunt u er voor kiezen om een beton vloer te storten als fundering of bestrating aan te leggen. Gadero beschikt echter niet over de mogelijkheid om de bestrating voor u te leggen. Als de fundering klaar is kan de blokhut geplaatst worden. Bij verharde ondergrond worden hiervoor funderingsbalken met een afwateringsprofiel gebruikt. Deze zijn verkrijgbaar in geïmpregneerd hout, hardhout en composiet. 

Bij plaatsing op een onverharde grond wordt er een andere fundering gelegd. Deze bestaat namelijk uit piketpalen en constructieliggers. De piketpalen worden om de c.a. 40 cm in de grond geplaatst en hieraan worden met slotbouten de liggers gemonteerd. Op deze constructie wordt vervolgens de blokhut geplaatst. De fundering van piketpalen kan onze montage service wel plaatsen. 

Terug naar overzicht