Gadero Klantenservice
Gadero Klantenservice

Veilig bestellen, Thuiswinkel Waarborg!

Hoe kan ik betalen?

Hoe u kunt betalen bij houthandel Gadero leest u hier. U kunt uiteraard via iDeal en creditcard betalen. Achteraf betalen kan via Klarna, onze partner vooraf achteraf betalen, wel dient u dan extra gegevens in te vullen. Andere betaalopties zij Paypal en vooraf op rekening. Voor alle betaalopties check deze pagina (onderaan).

Zakelijke klanten kunnen bij ons een account aanmaken.

Bij houthandel Gadero kunt u betalen via Ideal, Creditcard (Visa, Mastercard, American Express), Paypal, Klarna (achteraf overmaken, wel extra gegevens en extra kosten vereist), bankoverschrijving (vooruit betaling). Pinnen of contact bij de chauffeur is NIET mogelijk.

Op de pagina betalen vindt u alle details over onze betaalopties. 

Wij werken volgens een staffel zie bezorgkosten staffel. Hoe hoger uw orderbedrag, hoe lager de bezorgkosten. Voor sommige producten gelden uitzonderingen. De webshop berekent dit automatisch. Zo heeft u bij kleine items zoals plantenbakken of kleine picknicktafels voor een speciaal palletttarief.

Voor kleine sierbestrating orders geldt een toeslag, de webshop berekent dit automatisch. Voor prefab blokhutten en overkappingen betaalt u een bezorgbijdrage omdat dit enorme pakketten zijn.

Meer informatie zie gadero.nl/bezorg, bekijk daar ook onze 48 uurs service en actuele tarieven.

Wanneer een bedrijf uit België een bestelling bij ons wil plaatsen en een BTW-vrije factuur(Intracommunautaire levering, BTW verlegd) moet worden verzonden zijn er verschillende stappen nodig. Meer leest u hierover op de pagina BTW-vrije factuur.

Sinds 1 juli 2010 hebben organisaties ook de mogelijkheid om een link naar je te e-mailen. Met deze link gaat u naar een website toe om jouw iDEAL betaling uit te voeren. Dit is een snelle methode die u eenvoudig kunt gebruiken. Waar moet u op letten om uw iDEAL-betalingen via een link in een e-mail veilig uit te voeren? Kijk voor meer informatie hierover op de website van iDEAL

Van een kennelijke vergissing is sprake als u had kunnen weten of begrijpen dat de prijs veel te laag is voor het artikel dat werd aangeboden. Met andere woorden: zelfs als het u al niet meteen duidelijk was dat hier een vergissing in het spel was, dan was het verschil in prijs zo aanzienlijk dat er in ieder geval reden had moeten zijn voor twijfel. Wanneer er twijfel kan bestaan over de juistheid van de prijs, bent u als consument verplicht hier zelf navraag naar te doen. Is het verschil in prijs niet aanzienlijk, dan mag de webwinkelier de prijs van een al besteld product niet zomaar aanpassen. Gadero kan in overleg met u de order annuleren of leveren voor de originele prijs.

Heeft u gekozen voor betalen in termijnen bij Gadero en wilt u deze overeenkomst ontbinden? Lees dan hier verder.

Dit kan via onze externe partner Klarna. U wordt dan getoetst of u in aanmerking komt voor betalen via Klarna. U heeft de grootste kans om door het Klarna algortime te komen als u uw gegevens zorgvuldig invoert. Bijvoorbeeld dat uw adres matcht met uw telefoonnummer en naam. 

Het maximumbedrag bij Klarna is 2500 euro. Indien het algoritme u niet doorlaat, dient u een andere betaalwijze te kiezen. 

U dient zelf bij Klarna te betalen binnen 14 dagen. U krijgt een email van Klarna met betaallink om het bedrag met oa. ideaal te betalen. 

Meer informatie over Klarna zie de FAQ pagina van Klarna:

https://www.klarna.com/nl/klantenservice/csc/betaal-later-achteraf-betalen/

Bij Gadero hanteren we de beste prijs voor de hoogste kwaliteit en service. Bij ons geen kunstmatige kortingen, maar direct de beste prijs. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele transportkosten. Voor meer informatie over de prijzen die wij hanteren kijkt u op prijsinformatie.