Gadero Klantenservice
Heeft u vragen over betalen / facturen?

Hoe u kunt betalen bij houthandel Gadero leest u hier. U kunt uiteraard via iDeal en creditcard betalen. Achteraf betalen kan via Klarna, onze partner voor achteraf betalen, wel dient u dan extra gegevens in te vullen. Andere betaalopties zij Paypal en vooraf op rekening (bankoverschrijving).

Voor alle betaalopties check deze pagina (onderaan). Daar vindt u ook de actuele betaalkosten. Ideal betalingen zijn gratis.

Zakelijke klanten kunnen bij ons een account aanmaken.

Bij houthandel Gadero kunt u betalen via Ideal, Creditcard (Visa, Mastercard, American Express), Paypal, Klarna (achteraf overmaken, wel extra gegevens en extra kosten vereist), bankoverschrijving (vooruit betaling). Pinnen of contant bij de chauffeur is NIET mogelijk. Vooruitbetalen via bank is NIET mogelijk bij spoedzendingen. Op de pagina betalen vindt u alle details over onze betaalopties. 

Daarnaast werken wij niet met aanbetalingen. Tijdens het plaatsen van de order kunt u de gewenste betaaloptie aanvinken. Zodra wij de volledige betaling hebben ontvangen kunnen wij de order verder verwerken. 

Wij werken volgens een staffel zie bezorgkosten staffel. Hoe hoger uw orderbedrag, hoe lager de bezorgkosten. Voor sommige producten gelden uitzonderingen. De webshop berekent dit automatisch. Zo kunnen wij kleinere items zoals plantenbakken of kleine picknicktafels voor een speciaal palletttarief verzenden.

Voor sierbestrating orders geldt een toeslag, de webshop berekent dit automatisch. Dit wordt namelijk met ander transport verzonden. Voor prefab blokhutten en overkappingen brengen wij een standaard tarief in rekening voor de bezorging omdat dit enorme pakketten zijn en dus veel ruimte innemen in de vrachtwagen.

Meer informatie zie gadero.nl/bezorg, bekijk daar ook onze spoedservice en actuele tarieven.

Wanneer een bedrijf uit België een bestelling bij ons wil plaatsen en een BTW-vrije factuur(Intracommunautaire levering, BTW verlegd) moet worden verzonden zijn er verschillende stappen nodig. Meer leest u hierover op de pagina BTW-vrije factuur.

Zodra u de bestelling heeft geplaatst en daarbij hebt gekozen voor de betaaloptie 'Intracommunautaire levering, BTW verlegd' gaat onze financiële afdeling een btw verlegde factuur voor u opstellen. Deze ontvangt u per mail. Zodra u de betaling heeft voldaan kunnen wij uw order verder in behandeling nemen. 

Sinds 1 juli 2010 hebben organisaties ook de mogelijkheid om een link naar je te e-mailen. Met deze link gaat u naar een website toe om uw iDEAL betaling uit te voeren. Dit is een snelle methode die u eenvoudig kunt gebruiken. Waar moet u op letten om uw iDEAL-betalingen via een link in een e-mail veilig uit te voeren? Kijk voor meer informatie hierover op de website van iDEAL

Wij gebruiken dit voornamelijk in situaties waarbij nog toevoegingen en/of wijzigingen worden gedaan in de order nadat de betaling al is voldaan. De klantenservice past, indien mogelijk, uw order aan en zal de eventuele bijbetaling vragen te voldoen via een iDeal link per mail.

Van een kennelijke vergissing is sprake als u had kunnen weten of begrijpen dat de prijs veel te laag is voor het artikel dat werd aangeboden. Met andere woorden: zelfs als het u al niet meteen duidelijk was dat hier een vergissing in het spel was, dan was het verschil in prijs zo aanzienlijk dat er in ieder geval reden had moeten zijn voor twijfel. Wanneer er twijfel kan bestaan over de juistheid van de prijs, bent u als consument verplicht hier zelf navraag naar te doen. Is het verschil in prijs niet aanzienlijk, dan mag de webwinkelier de prijs van een al besteld product niet zomaar aanpassen. Gadero kan in overleg met u de order annuleren of leveren voor de originele prijs.

Heeft u gekozen voor betalen in termijnen bij Gadero en wilt u deze overeenkomst ontbinden? Lees dan hier verder.

U kunt achteraf betalen via onze externe partner Klarna. U wordt dan getoetst of u in aanmerking komt voor betalen via Klarna. U heeft de grootste kans om door het Klarna algortime te komen als u uw gegevens zorgvuldig invoert. Bijvoorbeeld dat uw adres matcht met uw telefoonnummer en naam. 

Het maximumbedrag bij Klarna is 2500 euro. Indien het algoritme u niet doorlaat, dient u een andere betaalwijze te kiezen. Indien u de reden van de afwijzing wilt weten, kunt u het beste contact opnemen met Klarna. 

Na het plaatsen van de bestelling met als betaaloptie Klarna dient u te betalen binnen 14 dagen. U krijgt een e-mail van Klarna met betaallink om het bedrag met oa. iDeal te betalen.  

Wilt u uw bestelling met Klarna betaling annuleren? Geef dit dan door aan onze klantenservice. Gadero zal de factuur bij Klarna vervolgens voor u annuleren. 

Meer informatie over Klarna zie de FAQ pagina van Klarna:

https://www.klarna.com/nl/klantenservice/csc/betaal-later-achteraf-betalen/

Bij Gadero hanteren we de beste prijs voor de hoogste kwaliteit en service. Bij ons geen kunstmatige kortingen, maar direct de beste prijs. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele transportkosten. Voor meer informatie over de prijzen die wij hanteren kijkt u op prijsinformatie.

Het betalen via een bouwdepot is mogelijk maar wijkt iets af van de reguliere betaalwijze. In sommige gevallen kunt u er voor kiezen om het bedrag voor te schieten. In dat geval kunt u kiezen voor de betaaloptie iDeal. Na het plaatsen van de bestelling kunnen wij u een factuur toe sturen welke u kunt indienen bij het bouwdepot. Het voordeel hiervan is dat de levering geen vertraging oploopt omdat de betaling direct wordt gedaan. 

Is het niet mogelijk om eerst via iDeal te betalen? Kies dan voor vooruitbetaling. Onze financiële afdeling zal dan een factuur voor u opstellen en naar u versturen. Zodra de betaling binnen is kunnen wij uw order verder verwerken en daarna uitleveren. Houd er dus rekening mee dat de levertijd bij deze betaaloptie kan oplopen. 

Terug naar overzicht