Hoeklijnprofiel - Bijpassend Design 200 x 3 x 2,45 cm

Productnummer: FL4014 Hoeklijnprofiel 2,45 cm - overeenkomend met vloer

€ 34,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Hoeklijnprofiel - Bijpassend Design 200 x 3 x 2,45 cm

  • Bijpassend aan elke laminaat en PVC vloer
  • Meer dan 200 verschillende designs
  • Zelfklevend
  • Geschikt voor op de trap
  • Alleen overeenkomend met vloeren uit ons assortiment

Hoeklijnprofiel - Bijpassend Design 200 x 3 x 2,45 cm

Bent u op zoek naar een hoeklijnprofiel met een grotere afmeting? Naast de meest voorkomende afmeting van een hoeklijnprofiel 1 cm is er ook een hogere afmeting beschikbaar! Hierdoor kunt u uw vloer afwerken bij een trap of een schoonloop mat. De afwerkprofielen kunnen langs de randen van vloerdelen worden geplaatst waardoor u een nette afwerking creëert. Doordat deze RVS profielen voorzien zijn van een plakstrip kunt u deze gemakkelijk installeren. Een hoeklijnprofiel heeft een hoogte van 2,45 cm, een breedte van 3 cm en een lengte van 200 cm. De eindprofielen van het merk Floer zijn overeenkomend verkrijgbaar aan elke laminaat- en PVC vloer. 

Bestellen

Weet u niet zeker welk hoeklijnprofiel u nodig heeft of heeft u vragen over één van de plinten en profielen van Gadero? Neem contact op met onze binnen vloer specialisten. Let op! Voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Overeenkomend met vloer Hoeklijnprofiel PVC Laminaat Vloeren Hoeklijnprofiel - Bijpassend Design 200 x 3 x 2,45 cm Hoeklijnprofiel 2,45 cm - overeenkomend met vloer Op voorraad
€ 34,95 Per stuk incl. BTW