Hoekpaal geïmpregneerd hout 6.8x6.8x300 cm met latten en schroeven

Productnummer: LDS40160-68-68-3000 Slimme oplossing voor een hoek in een schutting

€ 20,45 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Hoekpaal geïmpregneerd hout 6.8x6.8x300 cm met latten en schroeven

  • Slimme oplossing voor horizontale planken schuttingen met 90 graden hoek
  • Geïmpregneerd hout
  • Complete set voor hoekpaal montage
  • 300 cm lengte voor extra stevigheid in de hoek

Hoekpaal geïmpregneerd hout 6.8x6.8x300 cm met latten en schroeven

U wilt van losse tuinplanken een horizontale planken schutting maken? U heeft daarbij slimme hoekpalen nodig? Met deze hoekpaal set kunt u met 1 paal eenvoudig een hoek van 90 graden in uw schutting maken en nog steeds uw planken goed monteren.

Inbegrepen

Deze set wordt geleverd met 1x 6.8x6.8x300 cm geimpregneerde paal (ongepunt), 2 latten en schroeven. Voorboren is een must. Schroef de 2 latten aan de binnenzijde van uw hoekpaal vast. Hier kunt u nu de binnenste planken van uw horizontale planken schutting op monteren. 

Handig voor

Deze hoek oplossing is alleen handig bij het werken met horizontale tuinplanken om en om gemonteerd met circa 4 cm tussenruimte. Zie ook onze klustips horizontale planken schutting bouwen. Of gebruik deze hoekpalen voor montage van horizontale potdekselplanken en mes en groef rabatdelen. Deze oplossing voor hoeken in uw schutting zijn NIET bedoeld voor 180x180 cm tuinschermen. Tot slot altijd even voorboren op het einde van de plank en in de hoekpaal is ons advies.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schutting Hoekpaal Geïmpregneerd Complete Set Hoekpaal Geïmpregneerd hout voor horizontale planken schutting 6.8x6.8x300 cm met 2 latten en schroeven Slimme oplossing voor een hoek in een schutting Ruim op voorraad
€ 20,45 per stuk incl. btw