Logo Gadero
service

Hongaarse Punt Click PVC vloeren

Met een Hongaarse Punt Click PVC vloer bent u verzekerd van een unieke Click PVC vloer! Naast de Click PVC vloeren in rechte strook, visgraat en tegel patroon, biedt Gadero ook Click PVC vloeren in Hongaarse punt aan! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Dit authentieke patroon bestaat al erg lang, maar is nog steeds erg populair. De vloeren bevatten een hoek van 60 graden, waardoor de vloeren een zeer rustige uitstraling hebben. Bovendien worden de unieke afmetingen van de vloeren subtiel benadrukt door de vierzijdige microvelling.

Deze unieke Hongaarse Punt PVC vloeren dienen gelegd te worden op een geschikte ondervloer, daarnaast is het wel van belang dat de ondergrond egaal is. Bovendien zijn de vloeren volledig waterbestendig en kunnen hierdoor zelfs in de badkamer geplaatst worden. De Hongaarse Punt Klik PVC vloeren vallen overigens in gebruiksklasse 33, wat betekent dat de vloeren voor zowel intensief huishoudelijk als commercieel te gebruiken zijn.

Bovendien zijn de Click PVC vloeren zeer onderhoudsvriendelijk, enkel een dweil over de vloer heen halen die voorzien is van PVC Reiniger en de vloer is weer als nieuw. Daarnaast zijn de vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling. Bij de Hongaarse Punt Click PVC vloeren ontvangt u een garantie van maar liefst 15 jaar! Maak uw Hongaarse Punt PVC vloer af met de juiste bijbehorende producten, bijvoorbeeld muurlinten en een schoonloopmat. Er zijn diverse plinten en profielen in verschillende afmetingen.

Mocht u vragen hebben over een van onze Hongaarse Punt Klik-PVC vloeren, neem dan gerust contact op met één van onze vloerspecialisten.