Nu 10% korting op alle vloeren Klik hier voor meer info

Hongaarse Punt PVC vloeren

Naast de Plak PVC vloeren in rechte strook, visgraat en tegel patroon, biedt Gadero ook Plak PVC vloeren in Hongaarse punt aan! De Hongaarse punt vloeren zijn zeer moderne vloeren die goed te combineren zijn met verschillende interieus. Dit authentieke patroon bestaat al vele jaren, maar is nog steeds erg populair. De vloeren bevatten een hoek van 60 graden, waardoor de vloeren een zeer rustige uitstraling hebben. Bovendien zijn de vloeren voorzien van een vierzijdige microvelling, hierdoor worden de unieke afmetingen subtiel benadrukt.

Deze unieke Hongaarse Punt PVC vloeren dienen verlijmd te worden op de ondergrond, hierbij is het wel van belang dat de ondergrond volledig egaal is. Bovendien zijn de vloeren volledig waterbestendig en kunnen hierdoor zelfs in de badkamer geplaatst worden. De Hongaarse Punt PVC vloeren vallen overigens in gebruiksklasse 33, wat betekent dat de vloeren voor zowel intensief huishoudelijk als commercieel te gebruiken zijn.

Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Bovendien zijn de vloeren zeer onderhoudsvriendelijk, enkel een dweil over de vloer heen halen die voorzien is van PVC Reiniger en de vloer is weer als nieuw. Daarnaast zijn de vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling. Bij de Hongaarse Punt PVC vloeren ontvangt u een garantie van maar liefst 15 jaar! Maak uw Hongaarse Punt PVC vloer af met de juiste bijbehorende producten, bijvoorbeeld muurlinten en een schoonloopmat. Er zijn diverse plinten en profielen in verschillende afmetingen.

Mocht u vragen hebben over een van onze Hongaarse Punt PVC vloeren, neem dan gerust contact op met één van onze vloerspecialisten.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode