Logo Gadero
service

Borderplan Daan - Hosta borderpakket - Groenblijvende schaduwplanten

Productnummer
YR78213
Staat leuk in iedere type tuin
Prachtige bonte kleuren
borderpakket_daan
beplantingsplan_daan_2
schermafbeelding_2020_06_25_om_203133
tempfileforshare_20200629_173026
Per stuk

25,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Geschikt voor in de schaduw

 • Schitterende bladeren met prachtige bonte kleuren

 • De planten behouden de hele winter hun blad en zijn dus wintergroen

 • Slakken zijn er helaas ook dol op

Specificaties

Kleur
Groen

Borderplan Daan - Hosta borderpakket - Groenblijvende schaduwplanten

De tuinplanten in dit borderpakket hebben haar eigen sierwaardes. De Hosta's of beter bekend onder de Nederlandse naam Hartlelies, hebben namelijk stuk voor stuk schitterende bladeren. Daarnaast zijn ze enorm populair in onze tuinen vanwege haar prachtige bonte kleuren en grote bladeren. Geschikt voor elk type tuin! De tuinplanten houden van schaduw en blijven erg klein. Plant ze bijvoorbeeld tegen uw schutting aan of in de schaduwplek van bomen en heesters.

Stapelblokken

Wilt u dit borderpakket nou echt naar voren laten komen in uw tuin raden wij >stapelblokken aan. stapelblokken zorgen ervoor dat uw borderpakket in het middelpunt staan. Gaat u voor een mooie verouderde look? Dan maken deze >getrommelde stapelblokken het totaalplaatje helemaal af! Of kiest u toch voor een chiquere uitstraling? Style uw borderpakket dan met onze >strakke antraciet zwarte stapelblokken ! Bekijk ons volledige assortiment op het gebied van stapelblokken, borderranden en muurelementen >hier.

Samenstelling Hosta borderpakket

Dit borderpakket bestaat uit de volgende tuinplanten:

 • 2 stuks Hartlelie - Hosta 'Undulata Albomarginata' (P9 potmaat, volwassen hoogte 80 cm)

 • 2 stuk Hartlelie - Hosta 'Gold Standard' (P9 potmaat, volwassen hoogte 75 cm)

 • 2 stuk Hartlelie - Hosta sieboldiana 'Elegans' (P9 potmaat, volwassen hoogte 60 cm)

 • 2 stuks Hartlelie - Hosta 'Francee' (P9 potmaat, volwassen hoogte 60 cm)

Bloeiperiode Borderpakket

Hosta's staan bekend om hun mooie blad. Echter bloeien deze planten ook. In juni en juli verschijnen prachtige bloemaren. Deze tuinplan is geen lang bloeiende plant.

Borderpakket Daan wordt standaard geleverd inclusief beplantingsplan, aanplantinstructies en een snoeikalender voor de meterkast.

Bodem voor de planten

Hosta's houden van een plek in de schaduw of halfschaduw. Een voedselrijke en vochtige tuingrond vinden deze planten erg prettig. Geef tijdens droge zomermaanden de planten regelmatig (regen)water.

De verzorging van dit borderpakket

Hosta's soorten vragen weinig onderhoud. Bij extreme droogte kunt u een beetje water geven. Wij raden ook aan om één keer per jaar wat compost rond het blad te strooien. Let op; slakken zijn dol op de bladeren van de Hosta's. Deze planten vragen daarom enige bescherming om het blad onbeschadigd te houden. Doe dit door biologische korrels rondom de plant te strooien.

Beplantingsplan borderpakket

Benieuwd naar het beplantingsplan van borderpakket Daan? Bekijk dan de tweede foto voor de vergrootte versie. Plant de plantsoorten die hoger zijn meer achterin uw tuin en de lagere soorten voorin. Wissel het pakket af met meerder vierkante meters of zet de planten door elkaar voor een natuurlijke uitstraling.

Bezorging van dit tuinplanten pakket

Voor het bezorgen van de beplanting geldt altijd een vast tarief qua bezorgkosten, de webshop berekent dit automatisch. De levertijd voor beplanting is 5 werkdagen. U ontvangt na de bestelling een E-mail of een telefoontje over de verwachte leverdag en het tijdstip.