Logo Gadero
service

Stapelbaar Houten schuttingdeel 2.0 x 14 x 180 cm Douglas vintage Grijs - Per set

Productnummer
DV16013-1800-140
Douglas hout
A-kwaliteit
stapelbaar_houten_schuttingdeel_20_x_14_x_180_cm_douglas_vintage_grijs
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Geen schroeven nodig

  • Mooie uitstraling en 2 zijdig gelijk aanzicht

  • Eenvoudig te plaatsen

  • Variëren met planken

  • Vaste breedte

  • Wordt geleverd als set van 2 stuks

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Kleur
Grijs
Lengte
180 cm
Dikte
2 cm
Hoogte
14 cm

Stapelbaar Houten schuttingdeel 2.0 x 14 x 180 cm Douglas vintage Grijs - Per set

Bestel deze stapelbare houten schuttingdelen en maak uw eigen blokhutplanken schutting van grijs gemaakt Douglas hout. Let op, deze stapelbare planken voor dichte schuttingen worden geleverd in sets van 2 stuks.

Met dit stapelbare rabatdeel in kunstmatig gedroogd Douglas vintage bouwt u uw schutting gemakkelijk op. Doordat Gadero meerdere stapelbare Mix en Match schuttingdelen in hout en composiet leverbaar heeft, kunt u de verschullende schuttingdelen met elkaar combineren. Bijvoorbeeld grijs Douglas hout met antraciet WPC.

De afmeting van deze houten schuttingdeel is 20 mm dik, 14 cm breed en 180 cm lang en komt uit de Modular lijn van het merk Elephant.

Montage tips

Bij het bouwen van een Elephant tuinafscheiding heeft u speciale Modular Elephant palen nodig. Elephant palen kunt u op een harde ondergrond plaatsen, wij raden dan aan om gebruik te maken onze paalhouder. Ook kunt u de Elephant palen in de grond plaatsen, ons advies is dan om een zak betonmix te gebruiken. Door de betonmix blijft uw schuttingpaal na 30 minuten stevig staan. Met een onder- en bovenregel maakt u uw schutting compleet. Bij de Elephant schuttingdelen worden de palen, een onder- en bovenregel en een zak betonmix of de paalhouder niet standaard meegeleverd.

Reken met 12 panelen voor een erfafscheiding van 180 cm hoogte en met 13 voor een dichte schutting van circa 195 cm hoogte.

Door het handige Modular paalsysteem kunt u eenvoudig de schuttingdelen erin schuiven. De schuttingdelen hoeven niet worden vastgeschroefd. Bij deze gleufpalen kunt u speciaal LED verlichting eraan toevoegen.

Kortom, wilt u een Elephant tuinafscheiding? Maak dan in ieder geval gebruik van Elephant palen, een zak betonmix of een paalhouder en een onder- en bovenregel.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod voor het vinden van het juiste blokhutprofiel.