Logo Gadero
service

Blokhut Idonea 320 x 260 x 245 cm met bloembakken en luikjes Wanddikte 28 mm

Productnummer
DE112030
Met vier draai-kiep ramen inclusief luiken en bloembakken
Blokhutidoneaobehandeldvoorkant
BlokhutIdoneaonbehandeldzijaanzicht
Blokhutidoneaonbehandeldachterkant
idonea_blokhuis_klantenfoto
idonea_blokhut_klantfoto
idonea_klantfoto_blokhut
BlokhutIdoneablauw
BlokhutIdoneabruingei_mpregneerd
BlokhutIdoneaonbehandeldplattegrond
Per stuk,vanaf

1.678,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
260 cm
Breedte
320 cm
Hoogte
245 cm

Plus- en minpunten

  • Alle ramen kunnen open

  • De ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen

  • Uit te breiden met diverse extra opties

  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Specificaties

Offerte knop
Ja
Wanddikte
28 mm
Gewicht
580 kg
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
260 cm
Breedte
320 cm
Hoogte
245 cm
Model
Zonder overkapping
Behandeling
Onbehandeld

Blokhut Idonea 320 x 260 x 245 cm met bloembakken en luikjes Wanddikte 28 mm

Blokhut Idonea is een sfeervol tuinhuisje met bloembakken en raamluikjes. Profiteer van onze actie, >blokhut 3x3 meter Idonea leveren we nu met 4 draai-kiep ramen en bloembakken. Dit tuinhuisje is 320 cm breed en 260 cm diep.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Idonea kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Idonea. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Idonea te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. >Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Afmetingen

De blokhut heeft de afmetingen 320 x 260 x 245 cm. De ramen zijn 61 x 91 cm inclusief kozijn en zijn alle 4 te openen. De deur is 83 x188 cm inclusief kozijn. De funderingsmaat is 300 x 240 cm. De plankdikte is 28 mm.

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 320 x 260 cm wordt standaard geleverd met tekeningen. De roedes voor de ramen worden los meegeleverd. Bij elk raam zit een sfeervolle bloembak wat deze blokhut uniek maakt. Deze blokhut Idonea met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Idonea wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit >dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen >Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht >Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab blokhut Idonea is ook geschikt om te bedekken met >houten dakpannen of >gebruikte dakpannen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

  • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

  • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de >blokhut montageservice en lees voorafgaand de >algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare >blokhutprofielen, >losse staanders of >houten gleufpalen.

Bestel die sfeervolle blokhut nu bij aftersales service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij houthandel Gadero.