Houten Blokhut Kapschuur Roig 598 x 300 x 313 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE2609 Standaard geleverd Inclusief 33m2 Dakshingles Recht   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1.948,95 € 1.749,95 Per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Betonpoeren
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.749,95 Standaardproduct Houten Blokhut Kapschuur Roig 598 x 300 x 313 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Blokhut Kapschuur Roig 598 x 300 x 313 cm Wanddikte 28 mm

  • Inclusief 33 m² Dakshingles Recht
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Met wanden
  • Luxe overkapping
  • Onbehandeld (behandelden sterk aanbevolen)

Houten Blokhut Kapschuur Roig 598 x 300 x 313 cm Wanddikte 28 mm

Zoekt u een overkapping, type kapschuur model? Deze vuren houten terrasoverkapping is 598 x 300 cm groot. Dankzij de hoge nok geeft overkapping Roig een ruimtelijk gevoel. De wanden en schoren zoals op de afbeelding worden standaard meegeleverd. De fundering en dakbedekking dient u bij blokhut Roig nog naar eigen wens toe te voegen.

Verder kijken:  overkapping ca 6x3 meter   blokhut ca 6x3 meter

Afmetingen

Blokhut Roig is 598 breed, 390 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 313 cm. De funderingsmaten zijn 598 x 300 cm. Blokhut Roig wordt opgebouwd middels sleufplalen (staanders) van 132 x 132 mm waarme de wanden eenvoudig kunnen worden opgebouw middels de onbehandelde blokhutprofielen van 28 mm dik.

Voor het fixeren van de 7 staanders van 13,2 x 13,2 cm op de grond adviseren wij om gebruik te maken van betonpoeren. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen diverse soorten en kleuren betonpoeren. Voor deze Blokhut Roig met wanden adviseren wij om een betonpoer Recht Model te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Starterset (extra optie)

Voor Kapschuur Blokhut Roig kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze Starterset / staterkit bevat een stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw kapschuur kan worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. 

Dakbedekking

Blokhut Roig wordt standaard geleverd met 33 m2 Dakshingles Recht. Via de extra opties kunt u zelf de door u gewenste kleur aangeven waaronder Zwart, Rood of Groen. Bij de extra opties kunt u ook andere type Dakshingles meebestellen (meerprijs) waaronder Beverstaart in de kleur Rood. 

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Roig te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Roig in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 3 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Roig. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Fundering

Deze kapschuur/berging Roig is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Buitenvloer

Wilt u een vloer maken in deze overkapping Roig? Overweeg dan hardhout of andere donkere houtsoort, deze steekt qua klaar mooi af bij de blanke houtskleur van de wanden. Uw terrasoverkapping bekleden met onze betontegels of keramiektegels kan natuurlijk ook!

Wilt u deze kapschuur liever in Lariks/Douglas? Kijk dan bij kapschuur Goor. Let wel op dat dit een doe het zelf kapschuur is. Een vergelijkbaar model in vurenhout is kapschuur Tongeren

Bestel uw luxe buitenverblijf of kapschuur van hout en veel glas nu bij uw online blokhutexpert Gadero. Wij bezorgen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg Servicegaranties.  

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met diverse opties blokhut roig Houten Blokhut Kapschuur Roig 598 x 300 x 313 cm Wanddikte 28 mm Standaard geleverd Inclusief 33m2 Dakshingles Recht   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.948,95 € 1.749,95 Per stuk incl. btw