Blokhutprieel Ladyk met platdak 900 x 400 x 261 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE2611 Inclusief 60m2 Dakleer   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 3.698,95 € 3.199,95 Per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Betonpoeren
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 3.199,95 Standaardproduct Blokhutprieel Ladyk met platdak 900 x 400 x 261 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhutprieel Ladyk met platdak 900 x 400 x 261 cm Wanddikte 28 mm

  • Met fraaie verandahek
  • Inclusief 60 m² Dakleer
  • Dubbele Deur en Uitzetraam met enkel glas
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhutprieel Ladyk met platdak 900 x 400 x 261 cm Wanddikte 28 mm

Blokhut Ladyk, ofwel blokhutprieel, is een luxe overkapping die over zowel een binnengedeelte met veel glas als luxe veranda beschikt. Voor de echte buitengenieter is deze vuren onbehandelde blokhut Ladyk echt een aanrader. Met 9 meter breed en 4 meter diep aan ruimte geen gebrek. Dankzij de 28 mm wanddikte heeft u een stevig en stabiele tuinhuis met overdekt terras. Wij noemen dit ook wel een luxe buitenverblijf met overkapping. Het verandahek aan de voorkant van de overdekte luifel geeft deze blokhut extra sfeer en stijl.

Afmetingen blokhut Ladyk

De gehele blokhut met overkapping is 300 + 600 x 400 x 261 cm. De afmeting van de berging is 300 x 400 cm en de overkapping is maar liefst 600 x 400 cm. De funderingmaat betreft 900 x 400 cm. Deze berging + overkapping combinatie beschikt over een dakoverstek van 50 cm aan de voorkant en aan de achterkant. Blokhut Ladyke is opgebouwd met 28 mm dikke planken. 

Het uitzetraam (te openen) en de dubbele deur wordt geleverd inclusief enkel glas en losse roedes. Blokhutprieel Ladyk kan gespiegeld opgebouwd worden. 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Ladyk te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 8 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Dakbedekking

Blokhutprieel Ladyk wordt standaard geleverd met 60m2 dakleer voor het bedekking van het licht hellende platte dak. Via de extra opties kunt u tevens duurzamere dakbebekking in de vorm van Easy-roofing Zelfklevende Dakfolie of EPDM rubber meebestellen (sterk aanbevolen). Voor een fraaie afwerking van het dak en dakbedekking adviseren wij tevens om een complete daktrimset mee te bestellen, te verkrijgen in aluminium en antraciet. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak kunt u via de extra opties ook een dakdoorvoer rond meebestellen.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

De staanders zijn tevens op betonpoeren te plaatsen voor een stevige fundering. Bekijk de diverse beschikbare betonpoeren via de extra opties.

Maatwerk

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.

Zoekt u een soortgelijk model maar dan van Lariks Douglas hout? Kijk dan naar de Nijverdal.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhutprieel Ladyk Houten Blokhut Ladyk met platdak 900 x 400 x 261 cm Wanddikte 28 mm Inclusief 60m2 Dakleer   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 3.698,95 € 3.199,95 Per stuk incl. btw