Houten Blokhut Watford met voorluifel 540 x 540 x 276 + veranda 290 cm Wanddikte 58 mm

Productnummer: DE112051 Inclusief dubbel glas   |   Ruime bergruimtes

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 3-4 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 8.008,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Dakraam
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 8.008,95 Standaardproduct Houten Blokhut Watford met voorluifel 540 x 540 x 276 + veranda 290 cm Wanddikte 58 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Blokhut Watford met voorluifel 540 x 540 x 276 + veranda 290 cm Wanddikte 58 mm

 • Inclusief hang- en sluitwerk geleverd
 • Zeer royale overkapping
 • Zijraam zowel links als rechts te plaatsen
 • Dubbel glas en dikke wanden, dus goed te isoleren
 • Onbehandeld en exclusief dakbedekking, wel is dit eenvoudig toe te passen in de extra opties

Houten Blokhut Watford met voorluifel 540 x 540 x 276 + veranda 290 cm Wanddikte 58 mm

Blokhut Watford heeft een bergruimte en een grote overkapping aan de voorzijde. De luifel is 540 cm breed en 290 cm diep. De tuinberging is maarliefst 540 bij 540 cm en zou je ook een houten tuinschuur kunnen noemen! De wanddikte is 58 mm en het hout is Noord Europees vuren hout. Deze blokhut met overkapping is van het Nederlandse tuinmerk Tuindeco. Wij leveren blokhut Watford inclusief dubbel glas. Blokhut Watford heeft een formaat van 5x8 meter met overkapping.

Verder kijken: overkapping ca 8 meter breed

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Watford te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren..

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 8 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Afmetingen

De omvang van het tuinhuisje is 540 cm breed, 830 cm lang en 276 cm hoog. De funderingsmaten 520 cm x 810 cm. De wanddikte is 5.8 cm. De overkapping is 290 cm diep. De afmeting van de dubbele deur is 159 x 194 cm inclusief kozijn. De ramen naast de dubbele deur zijn 78 x 194 cm inclusief kozijn en zijn vast. Het zijraam is te openen en is 213 x 96 cm. Dit raam is zowel links als rechts te plaatsen. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. De deuren en ramen worden standaard geleverd met losse roedes.

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: onbehandeld Scandinavisch Vuren
 • Wanddikte: 58mm
 • Afmetingen: 540 x 830 cm
 • Luifel: 290 cm
 • Overstek achterkant: 20 cm
 • Funderingsmaat: 520 cm x 520 cm plus 300 cm veranda - 520 x 810 cm
 • Binnenmaat: 508 x 508 cm
 • Nokhoogte: ca. 276 cm
 • Ramen: Ja, 3 stuks. 2 Stuks voorkant (78x188cm) 1 stuks zijkant (213x96cm)
 • Deuren: dubbele deur (159x188cm)
 • Type Beglazing: dubbel glas
 • Type Dak: Zadeldak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Oppervlakte: 27 m²
 • Inhoud (m³): 62 m³
 • Dakoppervlak (m²): 49 m²
 • Gespiegeld op te bouwen? Nee
 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Standaard bij blokhut Watford

Deze blokhut Watford met wanden van 58mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Watford kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor Blokhut Watford. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Watford dient u zelf uw dakbedekking uit te zoeken en mee te bestellen. Bij Blokhut Watford van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze Blokhut Watford heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ideaal als chalet Blokhut Watford Houten Blokhut Watford met voorluifel 540 x 540 x 276 + veranda 290 cm Wanddikte 58 mm Inclusief dubbel glas   |   Ruime bergruimtes Op voorraad
€ 8.008,95 Per stuk incl. BTW