Houten Bollenkist 50 x 75 cm Gebruikt hout met gaasbodem

Productnummer: LDS290558 Kant en klare gebruikte houten kistjes

Voor- en nadelen van Houten Bollenkist 50 x 75 cm Gebruikt hout met gaasbodem

  • Prachtig doorleefde bollenkist met gaasbodem
  • Jarenlang gebruikt, met opdruk van vroegere kweker
  • Ook populair om aan de muur te hangen
  • Lage Groentekistje / Fruitkistje van 14 mm dikte planken

Houten Bollenkist 50 x 75 cm Gebruikt hout met gaasbodem

Deze gebruikte houten bollenkisten zijn voor 1001 decoratieve en functionele toepassingen te gebruiken. U kunt deze kant en klare groentekistjes kopen voor het organiseren van een markt. Ze zijn ideaal en sfeervol om producten in te promoten. Maak dan iets schuine stellingen zodat de houten kistjes goed zichtbaar zijn.

Ook populair is het ophangen van deze kistjes aan de wand, u kunt vervolgens in het gaas allerlei items ophangen, zoals foto's en dergelijke. Deze lichtgewicht tulpenbollenkistjes zijn niet heel diep en daardoor extra geschikt voor aan de muur.

Afmetingen oude houten bollenkistjes

Deze houten kistjes zijn 50 x 75 cm groot. De kistjes zijn 9 cm hoog en met de hoekpunten 17 cm hoog. Deze retro bollenkisten van gebruikt hout met gaasbodem zijn voorzien van een printnaam en nummer van de kweker. 

Deze zogenaamde plukkisten werden vroeger gebruikt voor het verzamelen van tulpen, uien en andere gewas. De planken hebben een steigerhout achtige look and feel. 

Leuk als decoratie onder de kerstboom, plaats de kistjes tegen de voet van uw kunstkerstboom en leg er dennenappels of andere decoraties in. Leuk voor uw winkel, plaats dan de winkelvoorraad in de kisten.

Fruitkistjes / Bollenkisten kopen online

Voor deze aanbiedingen van oude houten fruitkisten geldt op=op. Vanaf 10 stuks krijgt u automatisch korting. Wilt u meer dan 50 houten bollenkisten kopen? Neem dan contact op voor een speciale prijs. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
op=op bollenkistje gebruikt hout Houten Bollenkist 50 x 75 cm Plukkist met gaasbodem Kant en klare gebruikte houten kistjes Op voorraad
€ 2,95 Per stuk incl. BTW