Houten Carport Lemselo 450 x 600 cm voor Camper of Caravan

Productnummer: DE12105 Geschikt voor camper of caravan   |   Voordelige DIY Lariks Douglas carport   |  

€ 1.398,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Betonpoeren
Daktrim
Daktrim
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.398,95 Standaardproduct Houten Carport Lemselo 450 x 600 cm voor Camper of Caravan
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Carport Lemselo 450 x 600 cm voor Camper of Caravan

  • Voordelige DIY carport van Lariks Douglas Hout
  • Met 15x15 cm dikte staanders
  • Geschikt voor campers, caravans, busjes ect
  • Met schoren en boeidelen
  • Exclusief betonpoeren en dakbedekking
  • Doe-het-zelf Pakket - U zaagt zelf alles op maat!

Houten Carport Lemselo 450 x 600 cm voor Camper of Caravan

De carport Lemselo is speciaal gemaakt om uw camper of caravan te beschermen tegen het weer. Zo hoeft u geen dure stalling te betalen, maar plaatst u uw camper gewoon op de oprit. Door de 4 meter Lariks Douglas palen krijgt u een carport hoog genoeg voor een camper. Bovendien maakt de diepte van 6 meter deze carport geschikt voor een bus of caravan van formaat. Dit doe-het-zelf pakket bestaat uit ongeschaafd en ongedroogd Lariks Douglas van hoogwaardige kwaliteit, schroeven, ijzerwaren en een duidelijke bouwtekening. U dient het hout nog wel zelf op maat te zagen.

Afmetingen camper carport

Deze robuuste carport speciaal voor campers is 450 cm breed en 600 cm diep. Deze houten carport heeft een nokhoogte van 410 cm en een doorrijhoogte van 380 cm. De staanders zijn van 15 x 15 cm Lariks Douglas hout. Het is mogelijk om deze carport zowel losstaand op te bouwen of aan een woning te monteren. Let op! U krijgt deze carport zonder dakbedekking en fundering geleverd. Dit kunt u bijbestellen bij de extra opties. 

Dakbedekking houten carport

Om het dak van uw houten carport zo lang mogelijk goed te houden raden wij u aan om dakbedekking mee te bestellen. U vindt de verschillende soorten dakbedekking bij de extra opties. U heeft de keuze uit Easy-roofing Zelfklevende Dakfolie of EPDM. Hierbij is EPDM de meest duurzame optie. Dit duurzame rubberfolie is een zelf te plaatsen met behulp van de meegeleverde contactlijm. Ook Easy-roofing, wat al zelfklevend is, plaatst u eenvoudig zelf. Bestel ook een daktrim mee voor een mooie afwerking van het dak.

Voor de duurzaamheid van het dak van deze houten caport is het verstandig om hemelwater af te voeren. Wij adviseren u daarom om ook een ronde dakdoorvoer mee te bestellen. Dit zorgt ervoor dat het regenwater niet op het dak blijft staan, wat beter is voor de levensduur voor uw dak. U vindt deze ronde dakdoorvoer ook bij de extra opties.  

Fundering houten carport

Voor een solide plaatsing van deze houten carport en de levensduur van uw staanders is het beter om de staanders op betonpoeren te plaatsen. Wij raden u daarom aan om betonpoeren mee te bestellen voor de 150 x 150 mm Lariks Douglas staanders. Bij de extra opties vindt u verschillende betonpoeren. Zo heeft u de keuze uit rechte betonpoeren in het wit/grijs of antraciet. Ook bieden wij een afgeschuind model aan bij deze houten camper carport. Bestel bij uw betonpoeren ook sneldrogend cement mee om deze te plaatsen. Om het hout verder tegen weersinvloeden te beschermen kunt u deze camper carport behandelen met onze Embadecor beits of Embalan verf.

Maak uw houten carport af met een dichte wand van zweeds rabat. Zoekt u ook nog nieuwe bestrating voor uw oprit? Bekijk onze meest verkochte oprit bestrating. Past deze houten carport niet helemaal bij uw plannen? Maak dan een eigen overkapping met onze rekentool! Bouw van bijvoorbeeld 20x20 Lariks Douglas staanders of Red Class glad geschaafde palen zelf een overdekte parkeerplaats voor uw camper of caravan. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Carport voor camper Houten Carport Lemselo 450 x 600 cm voor Campers Geschikt voor camper of caravan   |   Voordelige DIY Lariks Douglas carport   |   Ruim op voorraad
€ 1.398,95 per stuk incl. btw