Hot Tub Kopen

Met een hot tub in de tuin kunt u vanuit een heerlijk warm bad genieten van een sterrenhemel. Wij hebben een prachtige collectie houten hot tubs waar u bovendien geen ingewikkelde krachtstroom voor nodig heeft. Onze trendy ronde hottubs zijn namelijk houtgestookt. Wij bezorgen uw houten hot-tub overal in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bij Houthandel Gadero bent u bovendien zeker van Thuiswinkel.org servicegaranties. Bestel ook een bijpassende hardhouten vlonderplanken of terrastegels van beton of keramiek meteen mee. Ook kunnen wij naast een hotbad ook houten sauna's voor buiten leveren.

Kies uit luxe thermisch gemodificeerd hottubs of de vurenhout variant. Bij een hottub moet u wel rekening houden met dat u even aan het stoken bent voordat uw water helemaal warm is. Het opwarmen van een hottub met binnenkachel duurt ongeveer 3 tot 4 uur en het opwarmen van buitenkachel duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Daarna kunt u heerlijk genieten van een spa moment. De tubs kunnen met elk soort hout, op hardhout na, verwarmt worden. Het is aan te raden om gewone meting brandhout hiervoor te gebruiken.

Belangrijke aandachtspunten

U kunt de hottubs zowel binnen als buiten plaatsen op steen of ingraven. Let wel op bij het ingraven dat de tub niet in aanraking komt met zand. Hierdoor kan de tub in elkaar klappen. Ons advies is om een sterke wandkering te maken. Nog beter is de hottub helemaal niet te graven maar op een stevig terras te plaatsen.

U wilt natuurlijk zoveel mogelijk genieten van uw hot-tub en natuurlijk van schoon water. Het is daarom aan te raden om de tub af te dekken en vooral in de wintermaanden. Eens in de zoveel tijd is het belangrijk om de tub leeg te laten lopen en het water te verversen. Na het legen kan de hottub niet droog blijven staan. Dit kan ervoor zorgen dat de tub niet meer volledig waterdicht is. Het Principe werkt hetzelfde als een eiken ton, door de uitzetting van het water wordt het water dicht.

Deze hottub wordt als bouwpakket geleverd. Bij de luxe thermo variant wordt de plastic bak wel kant en klaar geleverd. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode