Houten Kerstboom Steigerhout Strak hoogte 158 cm

Productnummer: LO653 Met voet en aflegplankjes   |   Prijs is inclusief bezorgkosten (exclusief belgië)!

Aangepaste voorraadstatus Levering in november

€ 59,95 per stuk incl. btw

Voor- en nadelen van Houten Kerstboom Steigerhout Strak hoogte 158 cm

  • Kant en klaar, geen bouwpakket
  • Met stevige voet
  • Van grijze steigerplanken

Houten Kerstboom Steigerhout Strak hoogte 158 cm

Zoekt een moderne kerstboom van steigerhout voor een aantrekkelijke prijs? Voor deze houten kerstboom tafelmodel hoogte 158 cm strak exemplaar geldt NU GRATIS BEZORGING in heel Nederland. Deze bij ons houten 2D kerstboom 158 cm hoog leveren wij met stevige 40 x 40 cm voet en 6 aflegplankjes. Deze trendy 2D houten kerstboom wordt geleverd als eenvoudig kant en klaar pakket en kan direct op de vloer of tafel geplaatst worden. Alleen de voet en de aflegplankjes dient u te monteren, schroeven worden meegeleverd. U heeft alleen een boormachine nodig. De opbouwtekening wordt meegeleverd in het Nederlands. De breedte van deze houtboom is ca 75 cm. 

Op de meegeleverde plankjes kunt u zelf uw kerstdecoraties plaatsen. Het is ook mogelijk dankzij de tussenruimtes van 4 cm tussen de 3 cm dikke planken uw kerstverlichting of kerstslingers te hangen. Desgewenst kunt u met spijkertjes extra hangertjes maken. 

De voordelen van deze houten kerstboom is niet alleen de lage prijs, dit model neemt weinig plaats in, is ieder jaar weer te gebruiken en licht van gewicht. Voor deze kerst geldt: OP=OP.

Meer dan 10 stuks kopen? Bel of email voor zakelijke offerte.

Deze relatief goedkope houten kerstboom is ook leverbaar in de hoogtes 185 en 170 cm. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
kerstboom houtHouten Kerstboom met aflegplankjes 158 cm Steigerhout Met voet en aflegplankjes   |   Prijs is inclusief bezorgkosten (exclusief belgië)!
€ 59,95 per stuk incl. btw