Houten Kerstboom Zwart Dicht Met Led Verlichting 170 cm

Productnummer: LO666 Steigerplank fijnbezaagde Dubbel Zwart Gespoten 2 cm dikte   |   120 LED Lampjes (los meegeleverd inclusief boortje)

Extra opties toevoegen
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Samenstelling Sluiten
  • € 97,95 Standaardproduct Houten Kerstboom Zwart Dicht Met Led Verlichting 170 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Kerstboom Zwart Dicht Met Led Verlichting 170 cm

  • Steigerplank fijnbezaagde Dubbel Zwart Gespoten
  • Met stevige voet
  • Inclusief handleiding en bevestigingsmateriaal
  • Met 120 LED lampjes (los meegeleverd)
  • Exclusief decoratie
  • Kopse kanten niet mee gespoten

Houten Kerstboom Zwart Dicht Met Led Verlichting 170 cm

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Deze trendy houten kerstboom in de kleur zwart met LED verlichting is nieuw in ons assortiment. De houten kerstboom met een hoogte van 170 cm bestaat uit fijnbezaagde Dubbel Zwart Gespoten steigerplanken met een dikte van 2 cm. 

Houten kerstboom met verlichting

Deze kerstboom van hout in de kleur zwart heeft maximale breedte van 100 cm. Deze houten kerstboom wordt tevens standaard geleverd met een montagehandleiding, robuuste stam, voet en 5 aflegplankjes in de kleur zwart. De vijf aflegplankjes bieden ruimte voor allerhande kerstversiering.

LED verlichting

De los meegeleverde LED verlichting is naar eigen smaak te monteren op deze fraaie trendy antraciet kleur houten kerstboom dicht 170 cm hoog. De LED verlichting, geschikt voor zowel binnen als buiten, is middels een meegeleverde handleiding en boortje eenvoudig zelf te monteren op de kerstboom van steigerhout. De LED verlichting bestaat uit 120 lampjes die een klassiek warm licht afgeven en zijn op maat gemaakt. De 120 LED lampjes wordt tevens geleverd met IP44 adaptor met ingebouwde timer en dimmer met maar liefst 5 verschillende standen. Kortom, met deze hippe houten kerstboom met LED lampjes haalt u de gezellige kerstsfeer in huis. Voor deze populaire houten kerstboom dient u de voet, de top en de aflegplankjes ook te monteren, bevestigingsmateriaal en handleiding worden meegeleverd.

Zwarte houten kerstboom met LED verlichting

Houten Kerstboom Zwart Dicht Met LED verlichting Hoogte 170 cm met 5 aflegplankjes is bij Gadero exclusief verkrijgbaar! Deze trendy houten kerstboom in de kleur zwart is ook hier verkrijgbaar zonder LED verlichting. Meer dan 10 stuks? Bel of e-mail ons voor een zakelijke offerte.

Let op! De kopte kanten van de planken van deze zwarte houten boom zijn niet meegespoten. Desgewenst kunt u de onbehandelde kanten zelf behandelen zwarte beits.

Is deze zwarte houten kerstboom niet wat u zoekt? Bekijk onze grey-wash steigerhouten kerstboom of ga voor een Fraké houten kerstboom


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met LED verlichting (Met Dimmer en Timer) Houten Kerstboom Zwart Dicht Met Led Verlichting 170 cm Houten Kerstboom Zwart Dicht Met Led Verlichting 170 cm Steigerplank fijnbezaagde Dubbel Zwart Gespoten 2 cm dikte   |   120 LED Lampjes (los meegeleverd inclusief boortje) Op voorraad
€ 97,95 Per stuk incl. BTW