Luxe houten Kerstboom Frake Dicht hoogte 170 cm

Productnummer: LO667 Zeer luxe Fraké hout   |   Robuuste voet   |   Gratis bezorging

Afwijkende levertijd ca. 8 werkdagen

€ 99,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe houten Kerstboom Frake Dicht hoogte 170 cm

  • Gemaakt van luxe Fraké
  • Dichte model
  • Met stevige voet
  • Inclusief 5 aflegplankjes voor kerstversiering
  • Exclusief kerstverlichting en decoratie
  • Kan pinholes bevatten

Luxe houten Kerstboom Frake Dicht hoogte 170 cm

Dit jaar eens iets anders in de woonkamer dan een standaard kerstboom? Kies dan voor deze bijzondere kerstboom van Fraké hout. Bestel deze houten kerstboom voor 16.00 uur = bezorging de volgende dag in Nederland en overmorgen in Vlaanderen. Thermisch gemodificeerd frake is een zeer luxe houtsoort met een karakteristieke uitstraling. Door de bruine kleur van het hout en de opvallende zwarte lijnen valt deze 170 cm hoge kerstboom zeker op in uw huis. Daarnaast is de houten kerstboom uitgerust met aflegplankjes waar u uw kerstversiering op kunt leggen. Alleen nog wat kerstlampjes om de boom heen hangen en de kerstsfeer is compleet.

Frake houten kerstboom

Met deze kerstboom van duurzaam Fraké hout haalt u een echte blikvanger in huis. Deze kerstboom is gemaakt van hoogwaardig hout. Deze houten boom van Fraké is gemaakt van glad geschaafde planken, wat de boom een luxe uiterlijk geeft. Voor de liefhebbers van karakteristiek hout is dit het kerst accessoire om te hebben. Duurzaam frake hout komt goed tot zijn recht binnenshuis, zo staat deze boom niet alleen mooi in uw woonkamer, ook uw etalage of bedrijfsruimte komt helemaal in de kerststemming met deze prachtige houten boom. Deze exclusieve houten kerstboom is alleen verkrijgbaar bij Gadero.

Thermisch gemodificeerd Fraké is op een milieuvriendelijke manier verduurzaamd, met behulp van warmte en water. Dit proces, thermische modificatie genoemd, heeft veel voordelen. Het hout krijgt een veel langere levensduur, wordt veel lichter in gewicht en is heel stabiel, omdat bijna al het vocht uit het hout verdwenen is. Bovendien worden er bij deze behandeling geen chemische middelen gebruikt. Fraké kan wat pinholes bevatten, maar dit geeft het hout ook zijn authentieke uiterlijk. Dat de kerstboom licht in gewicht is is een voordeel te noemen, u zet de boom eenvoudig neer in de kamer.

Houten kerstboom versieren

Om uw huis in kerstsfeer te krijgen decoreert u deze houten kerstboom naar eigen smaak. Zo gebruikt u de meegeleverde aflegplankjes om bijvoorbeeld om kerstballen, kerstbeeldjes of waxineglaasjes op te plaatsen. Gadero heeft duurzame LED verlichting voor uw kerstboom in ons assortiment. 

Lichtgewicht houten kerstboom monteren

De houten kerstboom krijgt u standaard geleverd met stam, voet en aflegplankjes van Fraké. Voor het opzetten van de kerstboom hoeft u alleen de voet, de top en de vijf aflegplankjes te monteren. U krijgt bevestigingsmaterialen en een montagehandleiding meegeleverd. Zo leveren wij een houtboortje mee om voor te boren. Dit is sterk aan te raden bij frake hout. Daarnaast krijgt u zwarte verbindingshoekjes meegeleverd, dit staat mooi bij de voet. Deze houten kerstboom neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk op te ruimen. Door het gebruik van hoogwaardig hout kunt u een leven lang plezier hebben van deze houten kerstboom.

Exclusief kerstboom versiering.

Heeft u mooie foto's van dit unieke product? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd en maak kans op uw aankoopbedrag terug!
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
NEW Houten kerstboom Fraké hout Luxe houten Kerstboom Fraké Hoogte 170 cm Zeer luxe Fraké hout   |   Robuuste voet   |   Gratis bezorging
€ 99,95 per stuk incl. btw