Luxe Hardhouten Kerstboom Tigerwood Dicht hoogte 170 cm

Productnummer: LO667 Zeer luxe Tigerwood hardhout   |   Robuuste voet   |   Gratis bezorging

Afwijkende levertijd ca. 4 werkdagen

€ 119,95 per stuk

Voor- en nadelen van Luxe Hardhouten Kerstboom Tigerwood Dicht hoogte 170 cm

  • Gemaakt van luxe Tigerwood
  • Dichte model
  • Met stevige voet
  • Inclusief 5 aflegplankjes voor kerstversiering
  • Exclusief kerstverlichting en decoratie

Luxe Hardhouten Kerstboom Tigerwood Dicht hoogte 170 cm

Dit jaar eens iets anders in de woonkamer dan een standaard kerstboom? Kies dan voor deze bijzondere kerstboom van Tigerwood hardhout. Bestel deze houten kerstboom voor 16.00 uur = bezorging de volgende dag in Nederland en overmorgen in Vlaanderen. Tigerwood, ook wel tijgerhout genoemd, is een zeer luxe houtsoort met een karakteristieke uitstraling. Door de oranjeachtige kleur van het hout en de opvallende zwarte lijnen valt deze 170 cm hoge kerstboom zeker op in uw huis. Daarnaast is de hardhouten kerstboom uitgerust met aflegplankjes waar u uw kerstversiering op kunt leggen. Alleen nog wat kerstlampjes om de boom heen hangen en de kerstsfeer is compleet.

Tigerwood houten kerstboom

Met deze kerstboom van Tigerwood haalt u een echte blikvanger in huis. Deze kerstboom is gemaakt van hoogwaardig hardhout. Deze hardhouten boom van Tigerwood is gemaakt van glad geschaafde planken, wat de boom een luxe uiterlijk geeft. Voor de liefhebbers van karakteristiek hout is dit het kerst accessoire om te hebben. Tigerwood komt het beste tot zijn recht binnen, omdat het hout buiten vrij snel zijn mooie kleur kwijtraakt. Zo staat deze boom niet alleen mooi in uw woonkamer, ook uw etalage of bedrijfsruimte komt helemaal in de kerststemming met deze prachtige hardhouten boom. Deze exclusieve hardhouten kerstboom is alleen verkrijgbaar bij Gadero.

Hardhouten kerstboom versieren

Om uw huis in kerstsfeer te krijgen decoreert u deze hardhouten kerstboom naar eigen smaak. Zo gebruikt u de meegeleverde aflegplankjes om bijvoorbeeld om kerstballen, kerstbeeldjes of waxineglaasjes op te plaatsen. Op de foto ziet u de kerstboom Tijgerhout met de luxe kerstboom versiering zilver gebruikt, ook ziet u op de foto de rendieren Rudolph en Cupid. Gadero heeft ook andere kleuren luxe versierpakketten die u direct mee kunt bestellen, zodat u uw kerstboom na levering gelijk kunt optuigen. Ook hebben wij duurzame LED verlichting voor uw kerstboom in ons assortiment. 

Houten kerstboom monteren

De hardhouten kerstboom krijgt u standaard geleverd met stam, voet en aflegplankjes van Tigerwood. Voor het opzetten van de kerstboom hoeft u alleen de voet, de top en de vijf aflegplankjes te monteren. U krijgt bevestigingsmaterialen en een montagehandleiding meegeleverd. Zo leveren wij een hardhoutboortje mee om voor te boren. Dit is noodzakelijk bij hardhout. Daarnaast krijgt u zwarte verbindingshoekjes meegeleverd, dit staat mooi bij de voet. Deze hardhouten kerstboom neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk op te ruimen. Door het gebruik van hoogwaardig hardhout kunt u een leven lang plezier hebben van deze houten kerstboom.

Exclusief kerstlampjes, rendieren en kerstboom versiering.

Heeft u mooie foto's van dit unieke product? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd en maak kans op een iPad!
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
NEW Tijgerhout kerstboom met zilverkleurige versieringLuxe Hardhouten Kerstboom Tigerwood Hoogte 170 cm Zeer luxe Tigerwood hardhout   |   Robuuste voet   |   Gratis bezorging
€ 119,95 per stuk incl. btw