Lariks Douglas houten Opbergkist 105 x 60 x 45 cm

Productnummer: RR22072 Kant en klaar, geen bouwpakket   |   Zeer netjes afgewerkt, geen schroeven in zicht

Op maat gemaakt Ca. 10 werkdagen

€ 180,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Lariks Douglas houten Opbergkist 105 x 60 x 45 cm

  • Kant en klaar geleverd
  • Met lange, stevige scharnieren
  • Met bodem
  • Maatwerk mogelijk

Lariks Douglas houten Opbergkist 105 x 60 x 45 cm

Wenst u een mooi afgewerkte opbergkist van glad geschaafd lariks douglas hout? Wilt u geen gedoe met bouwtekeningen en tijdrovende montage? Dan is deze kant en klaar geleverde speelgoedkist c.q. opbergkist een prima optie. Deze steigerhouten opbergkist is gemaakt van gedroogd en rondom glad geschaafde Lariks Douglas steigerplanken.

U kunt deze kist zowel buiten als kussenbox gebruiken of binnen als opbergkist om tevens op te zitten. Bij buiten gebruik wel even 2x behandelen met een transparante beits. De hoogte is ook ideaal om op te zitten. Deze luxe houten kist heeft een bodem en is vakkundig gefabriceerd in Nederland, u steunt met uw aankoop dus uw eigen economie. 

Deze lariks douglas houten opbergkist voor buiten en binnen kunnen wij ook in andere maten maken. Wij adviseren bij maatwerk de maximale diepte van 65 cm aan te houden, zo blijft de klep stevig en recht. Desgewenst kunnen we ook een uitsparing maken voor uw hand. Zodat u bij het sluiten uw vingers beschermt. Bij maatwerk is de lengte van bijvoorbeeld 2 meter geen probleem. Ook kunnen we vakken maken in de kist voor een kleine meerprijs. Neem contact met ons op voor maatwerk. 

Deze houten kist is ook verkrijgbaar in grijs steigerhout, zie alternatieve producten.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze kist waterdicht?

De kist is niet waterdicht. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kant en klaar Tuinkist Lariks Douglas Hout Lariks Douglas houten Opbergkist 105 x 60 x 45 cm Kant en klaar, geen bouwpakket   |   Zeer netjes afgewerkt, geen schroeven in zicht
€ 180,00 Per stuk incl. BTW