Houten Paardenstal Solo Interflex 380 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: IFSolo   |   Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)   |   Wanddikte 50 mm

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 6.678,75 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 141,92 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Ventilatieroosters
Dompel Geïmpregneerd (Groen) - (Levertijd 8-10 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-10 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Stormankerset metaal 4-delig
Samenstelling Sluiten
  • € 6.678,75 Standaardproduct Houten Paardenstal Solo Interflex 380 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Paardenstal Solo Interflex 380 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

  • Standaard geleverd met Dakshingles Recht
  • Wanddikte 50 mm
  • Met 2-delige paardenstaldeur
  • Hoge wanden
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)
  • Niet geschikt voor meer dan 1 paard / pony

Houten Paardenstal Solo Interflex 380 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

Op zoek naar een houten paardenstal van ca. 4 x 4 meter met hoge wand voor het stallen van een paard of pony? Houten Paardenstal Solo van Interflex heeft een buitenmaat van 380 x 380 en een nokhoogte van ca. 286 cm. Deze handige paardenbox met Asymmetrisch zadeldak (kapschuur) kenmerkt zich door een wandhoogte van 266 cm aan de voorkant en 216 cm aan de achterkant. Door de hoge wanden met een wanddikte van 50 mm is de bewegingsruimte voor het paard optimaal. Hiermee is deze houten box uitermate geschikt als nachtstalling of winterstalling. Zoals de naam Solo al doet vermoeden, is deze houten paardenstal geschikt voor maximaal 1 paard / pony.

Houten Paardenstal Model Solo beschikt over een hoge 2-delige paardenstaldeur met een sparingsmaat van 120 x 208 cm die zowel geheel, als alleen aan de bovenzijde open en dicht kan. Hiermee is deze houten paardenbox Solo van Interflex niet alleen geschikt voor een paard of pony maar bijvoorbeeld ook voor andere dieren waaronder geiten of schapen. Aan de voorkant van het fraaie kaspschuur dak bevindt zich nog een kleine luifel van ca. 80 cm diep. 

Paardenstal Solo Interflex - wanddikte 50 mm

Houten Paardenstal Solo van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van maar liefst 50 mm. Omdat de paardenbox wordt opgebouwd middels 50mm dikke blokhutprofielen, heeft deze niet alleen een goede isolatiewaarde maar is deze ook volledig afgesloten in de hoeken en heeft uw dier geen last van de wind. Dit luxe model paardenstal met kapschuur dak is tevens uitgevoerd met een handige 2-delige paardenstaldeur.

Type/model Paardenstal Solo Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Buitenmaatwand 350 x 350 cm
Totale buitenmaat (incl. oortjes) 380 x 380 cm
Voordak (diepte) 80 cm 
Paardenstaldeur (sparingsmaat) 120 x 208 cm
Achterwandhoogte 214 cm
Voorwandhoogte 266 cm
Nokhoogte 286 cm
Oppervlakte 15,05 m2
Soort dak Asymmetrisch zadeldak (incl. Dakshingles Recht)   

Dak(bedekking)

Paardenstal Solo van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het kapschuur dak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de houten paardenbox Solo nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Daarnaast zijn de dakpanplaten ook verkrijgbaar is speciale kleuren waaronder Terracotta, Classic Rood en Leisteen / grijs. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak kunt u tevens een PVC dakgooset van 100mm breed in de kleur bruin meebestellen via de extra opties. Deze PVC dakgoot wordt compleet als set geleverd inclusief afvoer.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Houten Paardenbox Solo 380 x 380 cm van Interflex wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

U heeft voor de behandeling van deze Interflex Paardenbox Solo 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw paardenbox laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De houten paardenstal wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Paardenbox Solo van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex Paardenstal Solo in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de paardenbox beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw paardenbox is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn paardenbox doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de paardenstal voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De deur worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat. 

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de paardenstal voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deur 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de deur en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de deur en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele paardenstal Solo van Interflex in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 8 - 12 weken extra levertijd. Door uw Paardenstal Solo van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare houten box voor uw paard in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De houten paardenstalling heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Fundering

Deze Paardenstal 380 x 380 cm Solo is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om de Houten Paardenstal voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of een gestorte betonvloer. Ook kunt u de wanden van de paardenstal opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Op een betonnen ondervloer kunt u vervolgens eenvoudig ook stalmatten leggen.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw paardenstal bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van de wanden worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 8 - 14 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.

Vergelijkbare modellen

Op zoek naar een vergelijkbare paardenstal in de afmeting van ca. 7 x 4 meter geschikt voor twee paarden of een houten paardenbox met twee stallen en extra open opslaguimte van maar liefst ca. 10 x 4 meter? Bekijk dan ook Interflex paardenstallen type Duo en Trio bij de alternatieve producten hieronder aan de pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met 2-delige paardenstaldeur Paardenstal Solo Interflex Onbehandeld Houten Paardenstal Solo Interflex 380 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm   |   Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)   |   Wanddikte 50 mm
€ 6.678,75 Per stuk incl. BTW