Pilaar plantenbak

Een statige entree voor uw huis of winkel creëert u met een houten plantenbak in pilaarvorm. Deze hoge plantenbakken hebben een luxe uitstraling en zijn ideaal om bij de ingang van een woning of restaurant te plaatsen. Bij Gadero bieden we pilaar plantenbakken van verschillende houtsoorten aan. Zo kiest u voor rustiek naaldhout of chic hardhout. Bovendien hebben wij deze houten pilaar plantenbakken in verschillende maten in het assortiment, zodat u voor een kleinere woning tot grote ingang een geschikte variant weet te vinden. Wij leveren snel bij u thuis in heel Nederland en Vlaanderen. 

Pilaarvormige houten plantenbak

Houten plantenbakken hebben een warme uitstraling en staan stijlvol in elke tuin. Misschien geldt dit voor de pilaarvormige variant nog wel een beetje extra, door het chique uiterlijk. Pilaar plantenbakken staan mooi bij de ingang van een gebouw. Door hun hoogte valt het hout van de plantenbakken nog meer op. Bovendien voorziet het de entree van wat extra kleur door de bloemen en planten in de plantenbak. Pilaar plantenbakken passen in veel verschillende tuinen, van klassiek tot modern.

Op zoek naar een specifieke houtsoort? Bij Gadero hebben we hardhouten plantenbakken en naaldhout plantenbakken ruim op voorraad. We maken ook plantenbakken op maat
 

 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode