Logo Gadero
service

Houten saunahuisje Interflex 3737M 254x370x370cm

Productnummer
DE1005
Zeer weinig warmteverlies
Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout
3737_m
inrichting_buitensauna_1
3737_1
Vanaf

9.674,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
370 cm
Breedte
370 cm
Hoogte
254 cm

Plus- en minpunten

  • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout

  • Inclusief rek voor de saunakachel

  • Voorzien van banken, rugleuningen en kopsteunen

  • Luxe binnen- en buitendeur

  • Onbehandeld (Buitenkant behandelen sterk aanbevolen)

  • Kachel moet los worden aangeschaft

Specificaties

Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
370 cm
Breedte
370 cm
Hoogte
254 cm
Aantal kamers
2
Zitvlakken
3
Type glas
Isolatieglas
Behandeling
Onbehandeld

Houten saunahuisje Interflex 3737M 254x370x370cm

Wilt u rustig kunnen genieten in een houten buitensauna met veel natuurlijke lichtinval? Dat kan met de Interflex 3737M saunahut! Met een groot raam in de voorruimte (bevindt zich in dit geval aan de zijkant) en een hoog raam in het saunagedeelte hoeft u de saunaverlichting alleen 's nachts te gebruiken. De saunahut is energiebesparend dankzij het 50mm dikke geïsoleerde hout en een binnen- en buitendeur van isolatieglas. Dankzij de ruime saunaruimte van 197x197cm en de ruime voorruimte voelt het saunahuisje zeer luxe aan en kunt u deze naar eigen wens inrichten.

Wat zit erbij?

Om snel van start te kunnen wordt de 3737M houten buitensauna behoorlijk compleet geleverd, inclusief fundament en houten vloer. Het saunahuisje is voorzien van een volledig interieur met drie brede en zware 28mm dikke espen banken. Deze zijn daarnaast voorzien van comfortabele tussen- en rugleuningen en kopsteunen. Voor het plaatsen van de saunakachel wordt een houten kachelrek bij het saunahuis geleverd. De saunakachel dient nog wel los te worden aangeschaft.

Welke kachel heb ik nodig?

Saunahuisjes van Interflex worden standaard zonder saunakachel geleverd. Hierdoor hebt u zelf de keuze en kunt u een saunakachel kiezen die het beste bij uw wensen en eisen past. Vanwege het vloeroppervlak in de saunaruimte van 4m2 adviseren we een elektrische Harvia saunakachel. Deze zijn gemakkelijker te plaatsen en nemen minder ruimte in. Kijkt u bij onze saunakachels en bijbehorende artikelen voor de geschikte saunakachels.

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt de Interflex 3737M houten buitensauna geleverd zonder houtbehandeling en dakbedekking. Voor een duurzaam gebruik adviseren we om de buitenkant van het saunahuis te behandelen. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hoge saunatemperaturen. Ook raden we dakbedekking aan om het dak goed te beschermen tegen weersomstandigheden. Er is EPDM dakbeddeking voor deze buitensauna beschikbaar. Dit kunt u als optie bijbestellen bij het saunahuis.

Accessoires voor uw sauna

U kunt uw saunahuis nog persoonlijker maken door het naar eigen smaak in te richten. Hiervoor hebben we een uitgebreid assortiment aan sauna-accessoires beschikbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan verlichting die u op de saunakachel kunt aansluiten, of lekker muziek luisteren met de saunaluidsprekers. Wilt u een stoombad? Dan zijn er diverse sets met emmers en zoutkristal accessoires beschikbaar. Deze Interflex sauna heeft een voorruimte die u bijvoorbeeld kunt inrichten met een kast of een bank