Logo Gadero
service

Houten Speeltoestel Blue Rabbit Deckswing met dubbele schommel en glijbaan

Productnummer
DE18143
Speeltoestel voor dubbele schommel en glijbaan (tegen meerprijs verkrijgbaar)
speeltoestel_blue_rabbit_groningen
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor verschillende schommels en speelgarnituren

  • Wordt geleverd met bevestigingsmaterialen en grondankers

  • Eenvoudig te plaatsen

  • Exclusief glijbaan en speelgarnituren

Specificaties

Houtsoort
Grenen
Kleur
Houtkleur
Diepte
254 cm
Breedte
308 cm
Hoogte
220 cm
Behandeling
Geïmpregneerd

Houten Speeltoestel Blue Rabbit Deckswing met dubbele schommel en glijbaan

Heeft u kinderen die dol zijn op schommelen én glijden? Dan is dit speeltoestel een aanrader! Daarnaast is dit schommeltoestel van het merk Blue Rabbit eenvoudig te plaatsen in uw tuin.

Snel te plaatsen

Speeltoestel Blue Rabbit Deckswing wordt geleverd als houtpakket inclusief 4 grondankers, bevestigingsmateriaal, 4 schommelhaken en 4 handgrepen. Daarnaast wordt een duidelijke bouwtekening meegeleverd, zodat u stapsgewijs het toestel kunt opbouwen. De 4 grondankers zorgen voor een veilige installatie en een degelijke constructie.

Blue Rabbit Deckswing

Het houtpakket bestaat onder andere uit geïmpregneerde staanders van maar liefst 8.8 x 8.8 cm dik. De balken zijn uiteraard glad geschaafd en dus splintervrij. Dit toestel kan maximaal een gewicht van 50 kg dragen.

Het enige wat u zelf dient bij te bestellen zijn de schommels en de glijbaan. Dit speeltoestel is geschikt voor een glijbaan van 3 meter lang. U selecteerd eenvoudig de gewenste glijbaan bij de extra opties. In plaats van een schommel kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een trapeze, ringen of een babyschommel. Doordat wij verschillende soorten schommels en speelgarnituren voor verschillende leeftijden aanbieden, kan uw kind als het ware meegroeien met het speeltoestel. U vindt deze accessoires bij de bijbehorende producten.

Rubberen valtegels

Wij raden u aan minimaal 12 vierkante meter (m2) rubberen valtegels bij te bestellen, voor extra demping bij een val. Daarnaast raden wij ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden tijdens het spelen.

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen bevat.