Houten tuinkas Royal Well New Classic 66 - 184 x 184 cm, nokhoogte 232 cm

Productnummer: 60039-184-184-232

€ 3.949,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten tuinkas Royal Well New Classic 66 - 184 x 184 cm, nokhoogte 232 cm

  • Inclusief fundering en regenafvoer
  • 3,4 m2 oppervlakte
  • Wordt standaard geleverd met 1 dakraam en 2 zijramen
  • Drempelloze schuifdeur
  • Hout heeft onderhoud nodig en moet blijven ademen

Houten tuinkas Royal Well New Classic 66 - 184 x 184 cm, nokhoogte 232 cm

Een hoogwaardige tuinkas gemaakt van western red cedar hout, een pronkstuk in uw tuin. Deze tuinkas New Classic 66 is een tuinkas uit de serie van Royal Well. Met een goothoogte van 162 cm en een nokhoogte van maar liefst 232 cm geeft de tuinkas een ruim gevoel. U hoeft niet te bukken om in de tuinkas te staan. De schuifdeur heeft een hoogte van 190 cm en is 60 cm breed, de deur wordt geleid door een rails aan de bovenkant en heeft als voordeel dat er geen drempel is.

Voor u een tuinkas gaat kopen en plaatsen is het goed te letten op een aantal zaken, wat is in uw tuin de beste plaats voor een tuinkas. Heeft u bij uw tuinkas schermgaas nodig, dit is vooral handig wanneer de tuinkas in de volle zon staat, gewassen kunnen verbranden en schermgaas zorgt voor een diffuus licht.

Plaats een tuinkas zo dicht mogelijk bij uw huis, zo maakt u er automatsch meer gebruik van. U bespaart uzelf tijd door automatische raamopeners mee te bestellen. Deze openers zijn gevuld met een olie die uitzet bij warmt en hiermee de ramen vanzelf opent en sluit. 

Afmetingen tuinkas

Met de tuinkas New classic 66 haalt u een ruime kas in uw tuin, de tuinkas heeft een afmeting van 184 x 184 cm, een oppervlakte van 3,4 m2. Standaard wordt de tuinkas geleverd inclusief fundering, 3mm dik veiligheidsglas, regenpijp, 2 ramen in de zijgevels en 1 dakraam. De fundering heeft een hoogte van 12 cm en is van zwart staal

Tuinkas bouwen

Bouw de tuinkas New Classic 66 op een stabiele en stevige fundering. Wij adviseren een betonbanden fundering. Stappenplan voor een betonbanden fundering voor tuinkas bouwen leest u in de klustip "Tuinkas bouwen". De houten kweekkas wordt geleverd als bouwpakket met montagehandleiding die uit zowel plaatjes als tekst bestaat. Lees deze beschrijving goed door voor u begint met bouwen. 

Mocht u hulp nodig hebben bij de montage van uw tuinkas neem dan contact op met onze adviseurs.

Onderhoud

Western red Cedar is een Noord-Amerikaanse hardhoutsoort met een duurzaamheidsklass 2. Dit hout is PEFC gecertificeerd en afkomstig uit goed beheerde bossen in Noord-Amerika. Onbehandeld red cedar verkleurd naar verloop van tijd licht grijs. Om deze vergrijzing tegen te gaan gebruikt u een naturel hout olie. 

Houten tuinkas inrichten

De New Classic 66 houten tuinkas wordt kaal opgeleverd, dat wil zeggen zonder kasinrichting. Bestel een kweektafel of kweekschap mee indien u ruimte wenst om potten te plaatsen. Deze kweektafel of schap zijn evenlang als de kas is, zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte.

Levering

Deze zeer complete tuinkas wordt standaard geleverd met 2 zijramen en 1 dakraam, zwarte gecoate stalen funderingsrand, 3mm dik veiligheidsglas, regenafvoer. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 2 - 4 weken. In het voorjaar kan deze levertijd oplopen. Nadat u de tuinkas heeft besteld neemt de transporteur contact met u op om een afspraak in te plannen voor levering.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Houten tuinkas Royal Well New Classic 66 - 184 x 184 cm, nokhoogte 232 cm Houten tuinkas Royal Well New Classic 66 - 184 x 184 cm, nokhoogte 232 cm Op voorraad
€ 3.949,95 Per stuk incl. BTW