Logo Gadero
service

Houtsorteringen Eiken Lamel en Visgraat Parket Vloeren

Wanneer u kiest voor een eiken parket vloer van het A-merk Floer heeft u de keuze uit een aantal verschillende houtsorteringen en houtstructuren. Kiest u voor een rustiek lamel of visgraat parket? Dan worden noesten en barsten standaard gestopt met vloeibaar hout. De multiplank parket vloeren kunnen ook ongestopt worden geproduceerd.

Prefereert u een vloer uit de 1-Bis houtsortering of de Noestvrije houtsortering? Geef uw voorkeur aan bij uw bestelling of neem contact op met één van onze vloeradviseurs. Zij zorgen, in samenwerking met Floer, dat al uw wensen worden verwerkt in een op maat gemaakte vloer waar u jaren mee vooruit kunt!

Rustiek ABC

RustiekABC houtstuctuur

Planken bevatten grote levendige noesten en barsten. Bij deze houtsortering zijn alle noesten toegestaan. Ook randjes spint zijn toegestaan.

Rustiek AB

RustiekAB houtstructuur

Planken met een rustiek patroon met grote noesten en barsten. De maximale noest grote bedraagt ca 7 cm. Minimaal randje spint is toegestaan (komt weinig tot niet voor bij deze sortering).

Rustiek A

RustiekA houtstructuur

Planken met relatief kleine noesten en barsten. Maximale noest grote bedraagt ca 3,5 cm.

1-Bis

1BIS houtstuctuur

Planken met een rustige houtstructuur en minimale noest. De maximale noest grote bedraagt ca 2 cm.

Noestvrij (Prime)

Prime houtstuctuur

Planken hebben een noestvrij strakke eiken structuur. Slechts kleine kwastjes toegestaan.

Heeft u interesse in één van onze vloeren? Vraag dan een proefmonster en/of offerte aan voor een voor u op maat geproduceerde vloer en ervaar zelf de hoge kwaliteit van het hout en het prachtige design. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met één van onze vloeradviseurs.