Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Veurne 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

Productnummer: FL1002-WVB Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen

Adviesprijs
€ 23,95 € 23,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Veurne 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

  • Mooie V-groef aan de lange zijde
  • Donker Eiken design
  • Makkelijk te plaatsen
  • Sterke slijtlaag

Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Veurne 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

Het Beautifloor West Vlaanderen Laminaat is een uiterst sterk een duurzaam product, aangeboden in veel verschillende designs. Met de afmetingen van 126.1 x 19.2 x 0.8 cm en een Vgroef wordt er mooi en luxe vloer gerealiseerd. Deze vloer met trendy groef aan de lange zijde zorgt voor een rustig vloeroppervlakte. Daarnaast zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming door de lage warmteweerstand van 0.057 m² K/W en vallen ze in gebruikersklasse 32 / AC4 waardoor ze erg sterk en slijtvast zijn. Dit blijkt ook uit de lange garantie van 20 jaar bij huishoudelijk gebruik. 

Dit Beautifloor West Vlaanderen Kortrijk BTM451 laminaat in de Licht Bruine uitvoering zorgt voor een sfeervolle ruimte. De lichte vloerpanelen zijn te gebruiken in slaapkamers, woonkamers, keukens en kan zelfs licht kantoorgebruik verdragen. Door de vuilafstotende eigenschappen zijn deze vloeren eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of een vochtige doek/dweil. 

Dankzij het Quick Step Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. De IJzersterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen goed blijven verbonden met elkaar en goed blijft liggen, hierdoor wordt er een stabiele laminaat vloer gerealiseerd. Gaat u deze vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Laminaat vloer Veurne Beautifloor West Vlaanderen product Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Veurne 126.1 x 19.2 x 0.8 cm Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen Op voorraad
€ 23,45 Per m2 incl. BTW