Logo Gadero
service

Het is tijdelijk niet mogelijk om huisbezoeken in te plannen - Advies Thuis over Houten Vloeren (binnen)

Het is tijdelijk niet mogelijk om huisbezoeken in te plannen. Wilt u persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen! Gadero brengt het bezoek van een vloeren speciaalzaak bij u thuis! Wilt u persoonlijke, onafhankelijke informatie en advies over alle mogelijkheden met Eiken Houten Parket, PVC of Laminaat vloeren? Vraag een vrijblijvend huisbezoek aan van 1 van onze vloeren experts. U betaalt slechts €50,- voor circa 1 uur advies. U krijgt deze €50,- terug in korting bij het plaatsen van een order!

Tijdelijk geen afspraken

Het is momenteel niet meer mogelijk om een afspraak op locatie in te plannen. We helpen u graag met deskundig advies op afstand telefonisch of per mail. Wilt u vloeren in het echt bekijken? Kom langs in onze vloeren showroom in Breukelen (Utrecht).

Hoe werkt het?

Tijdens het bezoek voorzien de Gadero vloerexperts u van een persoonlijk en professioneel advies over de verschillende mogelijkheden in uw woonsituatie. U kunt hierbij denken aan advies op maat over het type vloer, de verschillende kleur en design mogelijkheden bij uw interieur en de meest geschikte legrichting. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren en vertellen u graag alles over gerookte, verouderde, geborstelde en geoliede Parketvloeren. U kunt daarbij denken aan eigen geproduceerde levend rustieke houten vloeren tot luxe noest arme vloerdelen, zowel voor woningen met vloerverwarming als zonder. Ook kunnen wij u adviseren over onderhoudsvrije PVC vloeren en het betere Laminaat van topmerken als Quick-StepMeister en Floer. Uiteraard nemen we naast onze kennis ook de nodige showroom borden en vloeren stalen mee bij het bezoek aan uw huis. 

We nemen bij Gadero graag al het werk uit uw handen. Denk hierbij aan het vooraf meten van de ruimte en de vochtgehaltes van de bodemvloer, het kiezen van de juiste Parket, Laminaat of PVC vloer tot het verwerken van de vloer.

Meten is weten

Naast het geven van informatie over de verschillende mogelijkheden zal de vloer expert de ruimte opmeten en een advies geven over het benodigde type ondervloer. Ook kunnen er eventueel vochtmetingen worden uitgevoerd. Wanneer een ondergrond te vochtig is kan het verstandig zijn om deze eerst te laten drogen voor u begint met het leggen van de vloer. Wanneer een vloer wordt gelegd in een ruimte met een te hoog vochtgehalte kan deze gaan krimpen of uitzetten en misschien zelfs gaan rotten. Door onze expert het vocht in de bodemvloer te laten meten kan er worden vastgesteld of de ruimte en ondervloer niet te vochtig zijn voor het leggen van de vloer. Met deze vochtmetingen voorkomt u problemen achteraf! Geef vooraf aan of u metingen wil laten uitvoeren zodat onze medewerker de juiste materialen meeneemt. 

Aanmelden

Door bovenstaand formulier in te vullen schrijft u zicht in voor een onafhankelijk en vrijblijvend huisbezoek. Vooraf aan het bezoek zal een Gadero vloeradviseur contact met u opnemen en een afspraak met u inplannen (doorgaans op een zaterdag die u schikt). In dit gesprek zullen ook uw verdere persoonlijke wensen worden afgestemd, waardoor onze vloerspecialisten de juiste producten en materialen mee kunnen brengen. Heeft u een aantal mooie vloeren gezien? Vermeld dan de productnummers of productnamen van deze vloeren bij de ruimte voor interessante producten.

Legservice

Heeft u tijdens het bezoek van onze vloeradviseur bij u thuis een keuze kunnen maken uit 1 van de vele mogelijkheden maar geen ervaring met de verwerking van deze vloer? Laat al het werk uit uw handen nemen en kies voor de Gadero Legservice. Zo bent u zeker van de juiste en snelle verwerking van uw Parket, PVC of Laminaat vloer en dus het behoudt van uw garantie! Ook onze eigen vloerenleggers zijn beschikbaar, voor een vaste prijs per m2 zonder voorrijkosten, in heel Nederland.