Koopmans Impra Bruin 2,5 Liter semi-transparante tuinbeits voor zachthout

Productnummer: semi-transparante bruine tuinbeits voor zachthout

Voor- en nadelen van Koopmans Impra Bruin 2,5 Liter semi-transparante tuinbeits voor zachthout

  • Prachtig bruin
  • Semi-transparant
  • Zeer duurzaam
  • Niet geschikt voor hardhout

Koopmans Impra Bruin 2,5 Liter semi-transparante tuinbeits voor zachthout

Met bruine Impra van Koopmans behandelt u uw zachthout buitenhuis. Na behandeling is het hout beschermt tegen allerlei gevaren zoals houtrot, schimmels en algen. Ook voorkomen de pigmenten in de beits dat het hout gaat verkleuren en lelijk vergrijst. Impra is verkrijgbaar in verschillende kleuren en deze kleuren zijn altijd semi-transparant. Hierdoor blijft de structuur van het hout nog redelijk zichtbaar. Om deze reden is de beits erg populair voor het behouden van een natuurlijke uitstraling. Koopmans impra kan gebruikt worden op alle soorten zachthour en is erg populair bij het behandelen van tuinhuizen, schuren, blokhutten, overkappingen, pergola's, schuttingen, hekwerken en meer! 

Impra is zeer duurzaam door de flexibiliteit en sterke impregnatie. Hierdoor blijft het lang goed. Na ongeveer twee jaar adviseren wij om een nieuw laagje aan te brengen ter onderhoud. Zo behoudt u de mooie kleur en blijft de bescherming tegen vocht aanwezig. Dit is erg belangrijk om uw hout van goede kwaliteit te houden. Op lange termijn kan dit veel geld besparen. U kunt impra gemakkelijk zelf aanbrengen met een kwast of verfroller. Het beste is om de eerste keer de planken volledig rondom te behandelen, nog voor montage. Wij beseffen natuurlijk dat dit niet altijd mogelijk is. 

Gebruiken van Ecoleum beits

Om te beginnen is het belangrijk dat u een droge dag kiest met een temperatuur van minstens 13 graden. Voor dat u Ecoleum beits van Koopmans aanbrengt is het belangrijk om de beits goed door te roeren. Bij gladgeschaafd hout kan het slim zijn om eerst het hout licht op te schuren. Vervolgens brengt u gemakkelijk de beits aan met een kwast of een verfroller. Doe dit niet onnodig dik om een druiperig resultaat te voorkomen. U bewerkt tussen de 3 en 6 vierkante meter per liter Ecoleum. Na 12 uur is het hout doorgaans overschilderbaar. Lees altijd goed de informatie op de verpakking door! Niet geschikt voor gebruik binnenshuis. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
22,5 m2! impra koopmans Koopmans impra Bruin semi-transparant 2,5 liter Voor zachthout als Grenen, vuren, lariks douglas etc. semi-transparante bruine tuinbeits voor zachthout Op voorraad
€ 35,95 Per stuk incl. BTW