Koopmans Impra wit 2,5 Liter semi-transparante tuinbeits voor zachthout

Productnummer: semi-transparante witte tuinbeits voor zachthout

Voor- en nadelen van Koopmans Impra wit 2,5 Liter semi-transparante tuinbeits voor zachthout

  • Semi-transparant
  • Mooi Wit
  • Zeer duurzaam
  • Hoge bescherming
  • Minder geschikt voor hardhout

Koopmans Impra wit 2,5 Liter semi-transparante tuinbeits voor zachthout

Let op: dit artikel is vrij van verzendkosten! Verzinding is dus gratis. 

Impra is de perfecte beits voor het semi-transparant kleuren en beschermen van al uw zachthouten constructies! Impra is een zeer hoogwaardige beits voor een relatief lage prijs. De beits is zeer duurzaam, sterk impregnerend en heeft een rendement van ongeveer 9 vierkante meter per liter. Wij adviseren om deze beits enkel te gebruiken op zachthout en dus niet op hardhouten constructies zoals bankirai vlonders. 

De semi transparante beits is perfect voor het behandelen van zachthout. Voorbeelden van houtsoorten waar dit op gebruikt wordt zijn vuren, grenen, douglas, lariks enzovoorts. De beits hecht goed op deze houtsoorten door het hoog impregnerende vermogen. Dit betekent dat het diep in het hout trekt. Dit zorgt voor een hogere duurzaamheid en sterkere bescherming. Impra wordt toegepast op schuttingen, overkappingen, schuren, tuinhuizen, hekwerken, pergola's en veel meer. Deze kleur wit wordt ook wel opaalwit genoemd en geeft uw hout een prachtige uitstraling. De beits is ook geschikt voor geïmpregneerd hout.

 

Gebruiken

Voor dat u deze beits gebruikt is het belangrijk om een goede dag te kiezen. Het moet de gehele dag droog zijn en temperaturen onder de 13 graden kunnen voor problemen zorgen. Voor het aanbrengen is het belangrijk om Koopmans Impra lichtgrijs grondig door te roeren. Doe dit ook tussen het aanbrengen door regelmatig om kleurverschillen te voorkomen. Het aanbrengen kan gemakkelijk gedaan worden met een kwast, blokkwast of verfroller. Doe dit niet onnodig dik om een druiperig resultaat te voorkomen. Het is ook mogelijk om Impra over oudere lagen impra aan te brengen. Dan is 1 laag voldoende. De eerste keer brengt u minstens twee lagen aan. Lees ook altijd de informatie op het etiket uitgebreid door!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wit! koopmans impra wit opaalwit Koopmans impra Wit semi-transparant 2,5 liter Voor zachthout behandelen semi-transparante witte tuinbeits voor zachthout Op voorraad
€ 35,95 Per stuk incl. BTW