Gardendreams Aluminium Veranda Inmeetservice

Zo’n stoere aluminium overkapping in de tuin, dat wilt u toch ook? Aluminium overkappingen hebben veel voordelen! Zo zijn ze onderhoudsarm, hebben ze een stoere uitstraling en een lange levensduur. Nu is de aankoop van een aluminium veranda een grote beslissing, waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. Twijfelt u nog? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hierbij komen onze experts bij u thuis en krijgt u deskundig advies!

Meer weten over aluminium veranda’s?

Wind, sneeuw, hagel of regen, niets houdt Gadero tegen. Wij komen nu graag kosteloos bij u thuis om u te adviseren over een aluminium veranda. Tijdens dit gesprek wordt rekening gehouden met de corona-maatregelen en komt een deskundige bij u thuis om een offerte te maken voor uw droom veranda van aluminium. Ook kijkt hij hierbij naar de bouwkundige eisen.
 

Boek nu uw kosteloze afspraak

Tijdens de winter is het toch wel heel fijn als u uw auto onder een aluminium veranda kunt zetten of dat u uw natte laarzen, schoenen onder uw afdak kunt laten drogen. Gadero heeft een groot assortiment aan aluminium veranda’s van Duitse kwaliteit. Meer weten? Boek nu snel een afspraak.

Via het onderstaande contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten. Wij nemen vervolgens contact met u op om een inmeet afspraak te maken. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden, ook niet als u toch besluit om geen aluminium overkapping aan te schaffen. 

Let op! Deze inmeetservice is alleen beschikbaar voor Gardendreams aluminium overkappingen.

Gardendreams Inmeetservice formulier
* verplicht

Voorwaarden inmeetservice

  • Altijd kosteloos, ook als u niet tot aankoop overgaat
  • Deskundig advies
  • Bij u thuis wanneer het u uitkomt
  • Binnen de corona maatregelen

Ruime keuze aan aluminium overkappingen

Bij Gadero vindt u een groot aanbod aan aluminium overkappingen, maar ook aluminium tuinkamers en aluminium carports. Zo weet u zeker dat wij altijd een aluminium overkapping heeft die bij uw wensen past. Kijk eens door ons assortiment aluminium veranda’s en doe vast wat inspiratie voor uw nieuwe overkapping!

Aluminium overkapping met overstek