Paal U-profiel Bankirai hardhout voor Rabat 3.5 x 4.5 x 250 cm

EUTR

Productnummer: LO5029-35-45-2000   |   Maak van uw hardhout paal een gleufpaal met deze U-lijst

Paal U-profiel Bankirai hardhout voor Rabat 3.5 x 4.5 x 250 cm

Met deze u-lijst van het merk Fesca, maakt u van elke hardhout paal een gleufpaal. Zo bouwt u eenvoudig een rabat schutting op. De inschuiflijst is gemaakt van Bankirai hardhout. De afmetingen van de u-lijst zijn 3.5 x 4.5 x 250 cm. De maten van de U-inkeping zijn als volgt: breedte 22 mm en diepte 22 mm. U kunt in deze hardhout lijst 21 mm hardhout tand en groef planken stapelen. Schroef deze profielen eenvoudig aan uw hardhouten palen op 5 punten met 4x50 mm schroeven. Bij hardhout altijd even voorboren.

Let op, zorg ervoor dat uw 21 mm Bankirai rabatdelen nooit te strak in uw gleufpalen schuift, schroef de rabatdelen behalve de onderste nooit vast! Zorg tot slot voor zeer recht geplaatste palen! 

U monteert de hardhouten u-lijst aan een bankirai of Azobe hardhouten schuttingpaal en vervolgens kunt u het rabat eenvoudig in de lijst schuiven. U hoeft de rabatdelen nooit meer afzonderlijk te monteren met rabatspijkers of schroeven, dankzij deze u-lijst. Voordat u de inschuiflijst aan 7 x 7 cm bankirai schuttingpalen monteert, adviseren wij de handleiding van de u-lijst goed te lezen.

Aanrader: Combineer deze u lijst met onze luxe bankirai geschaafde tuinpalen van 7x7 of 9x9 cm dikte.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
u-profiel hardhout voor 21 mm blokhutprofielen Paal U-profiel Bankirai hardhout voor Rabat 3.5 x 4.5 x 250 cm EUTR   |   Maak van uw hardhout paal een gleufpaal met deze U-lijst Op voorraad
€ 13,95 Per stuk incl. BTW