Kant en klaar Haag Glansmispel Red Robin Compacta 120 x 80 cm in pot

Productnummer: LS83098

Voor- en nadelen van Kant en klaar Haag Glansmispel Red Robin Compacta 120 x 80 cm in pot

  • Wintergroen en fraaie herfstkleuren (felrood decoratief blad)
  • Potgekweekt (hogere kans op aanslaan!)
  • Compacte haag op stalen trellis
  • De decoratieve haagplant van dit moment
  • Staat graag uit de wind
  • Regelmatig snoeien, groeit relatief snel

Kant en klaar Haag Glansmispel Red Robin Compacta 120 x 80 cm in pot

Zoekt u een wintergroene kant en klaar haag die compact blijft en fraai blad heef? Overweeg dan deze Glansmispel Photinia Red Robin Compacta haagplant. Deze wintergroene haagplant is de trend van het moment dankzij de fraaie felrode bladeren en de compacte vorm. De hoogte van deze Glansmispel haagplant is 120 cm en de breedte 80 cm cm. Dit is de hoogte zonder pot! De Glansmispel groeit redelijk snel dus binnen enkele jaren heeft u desgewenst een haag van 180 cm. 

Plaatsing

Wij adviseren deze trellis schermen te monteren aan palen met per set 4 draadzadels. Voeg ook per haag een zak potgrond toe. 

Snoeien

U kunt deze haagplant zowel in het voorjaar als najaar snoeien. Wij adviseren dit ook te doen om het model rank te houden en bovendien ontstaan zo meer felrode bladeren. Juist het opvallende blad maakt deze soort zo populair. U kunt deze haagplant op trellis desgewenst nog hoger later groeien boven het trellis scherm tot bijvoorbeeld 180 cm of steeds op 120 a 140 cm hoogte houden.

Bemesting

Zorg bij aanplanting voor een goede bemesting, deze soort houdt van een humusrijke, niet te arme soort. Plaats deze haagplant op een zonnig plekje. In de winter bij kouder dan -5 bij voorkeur bedekken met stro of inpakken tegen de vorst. 

De levertijd voor dit product bedraag circa 7 werkdagen (max 10), de minimale afname is 3 stuks.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Groenblijvend en fraai blad Kant en klaar Haag Glansmispel Red Robin Compacta Kant en klaar Haag Glansmispel Red Robin Compacta 120 x 80 cm - 1e keuze
€ 169,95 € 149,95 Per stuk incl. BTW