#191 Kant-en-klare bodembedekkers - plantenmatten

Bodembedekkers online bestellen

Is onkruid niet uw beste vriend? Kies dan voor onze milieuvriendelijke bodembedekkers! Deze groeiende vaste planten geven onkruid geen kans. Het ziet er niet alleen prachtig uit, tevens plant u eenvoudig een groot oppervlakte aan. Niet alleen u geniet van deze prachtige groene planten, u draagt ook een steentje bij aan de biodiversiteit in uw tuin. U hoeft niet jaren te wachten, want u creëert een groene tuin in een handomdraai met deze kant-en-klare plantenmatten. In deze video vertelt Ronny u er alles over.

Plantenmatten

Waar plaats ik bodembedekkers?

Plaats kant-en-klare bodembedekkers onder een boom of gebruik het als gazon. Voor een moderne of stoere uitstraling, gebruikt u stapelblokken als border. Moderne stapelblokken zorgen voor een chique uitstraling. Houdt u meer van een tuin met een robuuste uitstraling? Getrommelde stapelblokken zijn dan geschikt voor u. 

Leuk om te lezen: alles over stapelblokken.

bodembedekkers online kopen

Bodembedekkers en borderpakketten

Weet u nog niet welke bodembedekker u kiest? Denk aan de standplaats. Heeft u een zonnige of schaduwrijke tuin? Kiest u voor bladhoudende planten? Of heeft u liever planten waarvan het blad in het voorjaar weer teruggroeit? 

Naast bodembedekkers, bieden wij ook kant-en-klare borderpakketten aan. Bekijk het aanbod borderbeplanting.

Verzorging bodembedekkers

Elke plant heeft uiteraard goede verzorging nodig. Plaats de plantenmatten naast elkaar en geef na het aanplanten een ruime hoeveelheid water. De matten hoeven niet in de bodem worden gegraven, enkel aanleggen is voldoende. Bodembedekkers zijn eenvoudig te onderhouden. Het is voldoende om af en toe compost te geven. Bepaalde soorten dient u af en toe te snoeien. Wij raden aan om bij bloeiende soorten de uitgebloeide bloemen weg te halen. 

Voeg meer groen toe aan uw tuin met onze kant-en-klare hagen of door een groen dak aan te leggen. Lees ook onze blog met meer tips voor een onderhoudsvrije tuin!

Kattenkruid bodembedekkers

Bodembedekkers

Wilt u aan de slag met deze handige plantenmatten? Bestel eenvoudig online kant-en-klare bodembedekkers bij Gadero.

Abonneer ook op ons gratis Youtube kanaal en kijk elke week een nieuwe Gadero TV! 

Abonneer Nu op het Youtube kanaal