Kapschuur 3832 Interflex 380 x 320 x 282 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer: IF3832   |   Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)   |   Wanddikte 40 mm

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 4-6 weken

€ 3.099,45 € 2.054,41 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 43,66 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Dompel Geïmpregneerd (Groen) - (Levertijd 8-12 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-14 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Stormankerset metaal 4-delig
Samenstelling Sluiten
  • € 2.054,41 Standaardproduct Kapschuur 3832 Interflex 380 x 320 x 282 cm Wanddikte 40 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur 3832 Interflex 380 x 320 x 282 cm Wanddikte 40 mm

  • Wanddikte 40 mm
  • Standaard geleverd met Dakshingles Recht
  • Kan in spiegelbeeld worden opgebouwd
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Kapschuur 3832 Interflex 380 x 320 x 282 cm Wanddikte 40 mm

Op zoek naar een houten kapschuur van 4 x 3 meter? Kapschuur model 3832 is een van de populairste overkappingen in het assortiment van Interflex. Deze hoogwaardige kapschuur heeft een totale buitenmaat van 380 x 320 cm en een nokhoogte van 282 cm. Deze authentieke onbehandelde houten kapschuur heeft een zeer hoge doorloophoogte van 253 cm aan de voorkant en wordt opgebouwd middels blokhutprofielen van Noord-Europees vuren kwaliteitshout met een wanddikte van 40 mm. Het fraaie zadeldak met ongelijke zijdes zorgt voor een klassiek uiterlijk. Door de lagere achterzijde is de dakconstructie vanuit het vooraanzicht mooi zichtbaar.

Omdat de gehele kapschuur wordt opgebouwd middels blokhutprofielen beschikt de overkapping over een geheel (wind)dichte achterwand, zijwand en kleine zijwandje. Onder de overkapping heeft u voldoende ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een grote loungeset. Met deze Kapschuur 3832 van interflex kunt u zowel in het voorjaar als najaar behagelijk en beschut buiten genieten van uw tuin.

Kapschuur 3832 Interflex - wanddikte 40 mm en 9 x 9 cm staanders

Kapschuur 3832 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 40 mm. De wanden van de overkapping bestaat tevens uit 40 mm dikke blokhutprofielen, waardoor de kapschuur volledig is afgesloten en u geen last heeft van de wind. De kapschuur wordt geleverd met robuuste staanders van 9 x 9 cm. Deze kapschuur 3832 van Interflex kan in spiegelbeeld worden opgebouwd.

Type/Model 3832
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 40 mm
Funderingsmaat 360 x 300 cm
Totale buitenmaat (incl. oortjes) 380 x 320 cm
Achterwandhoogte 195 cm
Voorwandhoogte 253 cm
Nokhoogte 282 cm
Oppervlakte 10,8 m2
Soort dak Zadeldak
Paaldikte 9 x 9 cm

Dak(bedekking)

Kapschuur 3832 van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het zadeldak met ongelijke zijdes. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de Kapschuur 3832 nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Kapschuur 3832 van Interflex wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en optie voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

U heeft voor de behandeling van deze Kapschuur 3832 van Interflex 2 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw Kapschuur 3832 laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De kapschuur wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Kapschuur 3832 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex Kapschuur 3832 in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de kapschuur voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse verfbehandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (Compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de palen, schoren en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de palen, schoren en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele kapschuur in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw Kapschuur 3832 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare overkapping in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De kapschuur heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Fundering

Deze Interflex Kapschuur 3832 is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Stormankerset

Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw kapschuur bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw overkapping worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. U kunt een 4-delige stormankerset via de extra opties meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 6 - 8 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Kapschuur 3832 Interflex Onbehandeld Kapschuur 3832 Interflex 380 x 320 x 282 cm Wanddikte 40 mm   |   Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)   |   Wanddikte 40 mm
€ 3.099,45 € 2.054,41 Per stuk incl. BTW