Kapschuur Billund XL Type 2 Red Class Wood 600 x 460 cm - Zwarte wanden

Productnummer: DE12167   |   Luxe kapschuur van Red Class Wood   |   Met achterwand, zijwand en balustradehek

€ 7.608,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 161,69 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Samenstelling Sluiten
 • € 7.608,95 Standaardproduct Kapschuur Billund XL Type 2 Red Class Wood 600 x 460 cm - Zwarte wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Billund XL Type 2 Red Class Wood 600 x 460 cm - Zwarte wanden

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • Voorgezaagd, snel opgebouwd
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Exclusief dakbedekking
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf kapschuur, wel besparing op montage-uren

Kapschuur Billund XL Type 2 Red Class Wood 600 x 460 cm - Zwarte wanden

Deze Red Class kapschuur met achterwand, zijwand en balustradehek heeft een moderne look dankzij de zwart gespoten wanden in combinatie met de balken van Red Class Wood. Deze voorgezaagde kapschuur-overkapping heeft een afmeting van 600 x 460 cm en is snel te plaatsen door de handige doe-het-zelver. 

Red Class Wood

Deze luxe overkapping met puntdak wordt geleverd met 14 x 14 cm staanders van Red Class Wood. Dit is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” lijkt veel op Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen. De Kapschuur Billund XL heeft weinig last van werking, omdat het Red Class Wood kunstmatig gedroogd is. Als u meer wilt weten over deze houtsoort, kunt u terecht op onze pagina over Red Class Wood.

Specificaties Kapschuur Billund XL type 2

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd 
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Daktype: Puntdak
 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm
 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm
 • Dakbedekking: Niet inbegrepen, apart bij te bestellen
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen prefab kapschuur 

Deze kapschuur van Red Class Wood is 4.6 meter diep, 6 meter breed en ca. 4.2 meter hoog. De Billund XL met puntdak wordt geleverd met schuine schoren en heeft stevige verbindingen. De vrije doorgangsruimte aan de voorkant bedraagt 279 cm en aan de zijkant bedraagt deze 179 cm. De voetprint van deze fraaie kapschuur is 600 x 400 cm. Aan de achterkant loopt de kapschuur schuin af tot een lengte van 125 cm.

Het complete houtpakket van de Red Class kapschuur Billund type 2 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De zwarte achterwand en zijwand wordt geleverd met geïmpregneerde Zweeds rabatplanken, inclusief regelwerk.

Bij plaatsing van de achterwand is de middelste staander (zie plattegrond) optioneel.

Dakbedekking

De kapschuur Billund XL van Tuindeco wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. U heeft de mogelijkheid om deze bij te bestellen bij de extra opties. Er zijn vele mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor dakshingles in diverse kleuren en stijlen, de lichtgewicht Aquapan dakplaten. Deze worden net als Dakpanprofielplaten als complete set geleverd. We raden aan om voor Aquapan dakplaten dakleer als onderlaag te gebruiken. Deze Billund kapschuur heeft een stevige constructie en daarom is het ook mogelijk om deze te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen. 

Dakgootset

Deze fraaie kapschuur kan uitgebreid worden met een dakgootset om het hemelwater op te vangen. Bij de extra opties heeft u de mogelijkheid om een complete verzinkte dakgootset van 125 mm breed te bestellen. 

Montage tips

De 8 of 9 kapschuurstaanders (bij plaatsing van de achterwand is de middelste staander optioneel) plaatst u op betonpoeren die u aanvult met snelbeton. Dit zorgt voor een goede en stevige basis van uw kapschuur. Om ervoor te zorgen dat de betonbanden goed aansluiten adviseren wij om het rechte model betonpoeren te gebruiken. Bij de extra opties heeft u de mogelijkheid om een complete set betonpoeren mee te bestellen. Behandel de Red Class balken, palen en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en om de vertraging van het hout te vertragen. 

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Op onze Billund kapschuur pagina vindt u ons complete assortiment. Ook is het mogelijk om deze Billund kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld een dichte potdekselwand

Heeft u nog niet veel ervaring met het plaatsen van betonpoeren? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Maatwerk overkapping

Overweegt u om toch een overkapping op maat te maken. Bekijk dan onze handige klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen en onze rekentool. Hiermee maakt u een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden, dakbedekking, vellingdelen of plaatmateriaal. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
kapschuur-Billund-XL-type-2-zwarte-wanden.jpg Kapschuur Billund XL Type 2 Red Class Wood 600 x 460 cm - Zwarte wanden   |   Luxe kapschuur van Red Class Wood   |   Met achterwand, zijwand en balustradehek Op voorraad
€ 7.608,95 Per stuk incl. BTW