Kapschuur Billund XXL L-model type 2 Red Class Wood 600 x 900 x 435 cm

Productnummer: DE12197   |   Kapschuur in hoekvorm   |   Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

€ 16.799,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Samenstelling Sluiten
 • € 16.799,95 Standaardproduct Kapschuur Billund XXL L-model type 2 Red Class Wood 600 x 900 x 435 cm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Billund XXL L-model type 2 Red Class Wood 600 x 900 x 435 cm

 • Hoekmodel kapschuur
 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Voorgezaagd, hierdoor snel te plaatsen
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf kapschuur, wel besparing op montage-uren

Kapschuur Billund XXL L-model type 2 Red Class Wood 600 x 900 x 435 cm

Dit ruime en unieke L-model van de Billund Kapschuur zorgt voor een beschut overdekt buitenterras. De dichte achterwand geeft u privacy en biedt u bescherming tegen de wind. De balustradehekken aan de linker- en rechterzijde zorgen voor een afscheiding met de omgeving terwijl u het uitzicht behoudt. De Billund kapschuren worden voorgezaagd geleverd waarmee u veel bespaart in montage-uren. 

Red Class Wood

Red Class is een geimpregneerde naaldhout “houtsoort” dat de looks heeft van Lariks Douglas, maar zonder de negatieve eigenschappen. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast doordat het kunstmatig gedroogd is. Meer lezen over deze populaire houtsoort? Bekijk dan onze pagina over Red Class Wood

Specificaties Kapschuur Billund L-model

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd 
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Daktype: Puntdak
 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm
 • Wand: Blanke geimpregneerde Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)
 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen Billund kapschuur L-model

Deze Billund kapschuur met een bijzondere L-vorm heeft een breedte van 9 meter, is 6 meter diep en 4.36 meter hoog. De vrije doorgangsruimte tussen de staanders is 205 cm aan de voorzijde. In het midden van de kapschuur zijn 2 staanders weggelaten, wat zorgt voor twee vrije ruimtes van ca. 4 x 4 meter. 

Het bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund L-model type 2 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden worden geleverd met blanke geimpregneerde enkelzijdige Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk. 

Dakbedekking kapschuur

Deze Billund L-modellen worden standaard zonder dakbedekking geleverd. Let op bij het gebruik van standaard dakpanplaten. Deze moeten altijd handmatig bewerkt worden in verband met de schuine zijden. U kunt bij de extra opties een complete bijpassende dakpanplatenset vinden. Deze dakpanplatenset wordt geleverd inclusief folie, tengels, panlatten en bevestigingsmaterialen.

Dakgootset

Om het water van het dak van de kapschuur op te vangen, kan een dakgoot aan het dak te bevestigen worden. Een verzinkte dakgootset van 125 mm breed is bij de extra opties te vinden en kan mee besteld worden. 

Montage kapschuur

De 14 x 14 cm staanders plaatst u op betonpoeren en deze vult u aan met snelbeton. Bij de extra opties is een complete set inclusief hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt mee te bestellen. Let op: bijpassend draadeind is niet bij de hoogteverstellingen inbegrepen. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden.

Om de levensduur van het hout te verlengen en om de vergrijzing van het hout te vertragen, behandelt u de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits. Wij adviseren om zijwanden en achterwanden op regelwerk te monteren en te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een langere levensduur en stevige constructie.

Het L-model van de Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Deze kunt u naar eigen wens aanpassen door deze bijvoorbeeld uit te breiden met een potdekselwand

Wilt u weten hoe u betonpoeren goed kunt plaatsen? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Overkapping op maat

Bent u toch van plan om een overkapping te plaatsen die volledig op maat is gemaakt? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool is hiervoor ook erg handig. Hiermee maakt u een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook de dakbedekking bestelt u bij Gadero. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uniek L-model Kapschuur Billund XXL L-model type 2 Kapschuur Billund XXL L-model type 2 Red Class Wood 600 x 900 x 435 cm   |   Kapschuur in hoekvorm   |   Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood Op voorraad
€ 16.799,95 Per stuk incl. BTW