Filters:

  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte

Kapschuur Billund

Snel een Red Class kapschuur bouwen? De kapschuur Billund XL en XXL wordt als prefab (voorgezaagde) pakket geleverd. Zonder zaag zijn deze terrasoverkappingen snel op te bouwen. De ruime Billund XL en XXL kapschuren kunnen ook als carport gebruikt worden. De Billund XL en XXL wordt geleverd inclusief duidelijke montagehandleiding, ijzerwaren. De vloer en dakbedekking zijn niet inbegrepen en dient apart erbij besteld te worden. 
 

Red Class Wood Billund kapschuur

De kapschuur Billund XL en XXL is gemaakt van Red Class Wood. Dit is een nieuwe “houtsoort” die de looks heeft van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen. Een kapschuur van Red Class Wood is vormvast. Dit komt omdat Red Class Wood kunstmatig is gedroogd. Ook een voordeel van Red Class Wood is dat de prijs lager is dan Lariks Douglas constructiehout.

Dakbedekking kapschuur

Bij de Billund kapschuur wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. U heeft de keuze om uw gewenste dakbedekking tegen meerprijs mee te bestellen. Plaats bijvoorbeeld dakshingles op de kapschuur die verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen en kleuren. Indien u een lichtgewicht dakpanplaat wilt plaatsen, dan neemt u de Aquapan dakpanplaat. Bij de keuze voor de Aquapan dakpanplaat is het verstandig om dakleer als ondergrond te gebruiken om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan. Wenst u een dakpanplaat met een stoere stalen look? Dan is de Easypan dakpanplaat een goede keuze.

Opbouwen Billund kapschuur

Omdat al het hout van de Billund kapschuur is voorgezaagd, is de Billund kapschuur snel op te bouwen door handige klussers. Wij adviseren om eventuele wanden van de Billund kapschuur op regelwerk te monteren en deze op betonbanden van 6x20x100 cm te plaatsen. 

De Billund kapschuur krijgt een stevige basis door de staanders op betonpoeren te plaatsen en deze aan te vullen met snelbeton. Om de betonbanden zo goed mogelijk aan te sluiten met de betonpoeren, gebruikt u het rechte model betonpoeren. U heeft de mogelijkheid om bij de extra opties betonpoeren bij te bestellen met Verzinkte hoogteverstellingen of in RVS. Behandel de Red Class Wood palen en dak met onze superdekkende beits om de vergrijzing van het hout te vertragen en om de levensduur van de kapschuur te verlengen. 

Voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren bekijkt u GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.
 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode