Saunabarrel Karibu tonsauna 3 205x285cm met voorruimte

Productnummer: DE985   |   Gemakkelijk te plaatsen   |   Met 4 binnenbanken   |   Gemaakt van hoogwaardig vurenhout

€ 4.599,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Saunakachel Karibu
Samenstelling Sluiten
  • € 4.599,95 Standaardproduct Saunabarrel Karibu tonsauna 3 205x285cm met voorruimte
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Saunabarrel Karibu tonsauna 3 205x285cm met voorruimte

  • Sterkte constructie met 42mm dikke planken
  • Uitgerust met 4 luxe ligbanken
  • Gemakkelijk te plaatsen door bovengrondse fundering
  • Uit te breiden met vele opties en accessoires
  • Spanbanden moeten regelmatig worden aangespand
  • Saunakachel wordt niet standaard meegeleverd

Saunabarrel Karibu tonsauna 3 205x285cm met voorruimte

Wilt u een ideale saunabarrel voor uzelf en uw gasten en wilt u voor- en na het saunabezoek lekker kunnen ontspannen? Denk dan eens aan een houten saunabarrel met grote voorruimte. Deze Tonsauna 3 van Karibu kan u dit zonder problemen bieden. Met een ruime binnensauna en voorruimte bent u van alle gemakken voorzien! Ook het plaatsen van de saunabarrel is vrij eenvoudig dankzij zijn efficiente vorm. De lengte van de Tonsauna 3 is 285 centimeter. Door de daklengte van 330 centimeter heeft het saunahuis een kleine overkapping aan de voorzijde. Even snel schuilen voor de regen is dus geen enkel probleem.

Saunabarrel met voorruimte

Een voorruimte van een saunahuisje dient ervoor om lekker te kunnen afkoelen na het saunagebruik of om rustig te ontspannen en om te kleden voor het gebruik. Even tussendoor afkoelen of ruimte maken voor een andere saunagast? Met twee luxe bankjes biedt deze Karibu Tonsauna een ideale ontspanningsruimte. 

Fundering van de saunabarrel

Een groot voordeel van een saunabarrel ten opzichte van een saunahuisje is het gemak waarmee deze geplaatst kan worden. Waar u bij een normaal houten saunahuis een fundering moet uitgraven is dat bij een saunabarrel niet nodig. De meegeleverde fundering plaatst u op de grond en kunt u verankeren. Hier bovenop kan de saunabarrel geplaatst worden. Dankzij de ronde vorm zal deze Tonsauna 1 van Karibu zeer stabiel hierop liggen.

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is de Karibu tonsauna 3 voorzien van vier 50cm brede luxe ligbanken die door de gehele lengte van de sauna en de voorruimte gemonteerd zijn. Zo kunt u gemakkelijk met twee personen te gelijk zitten of liggen in de sauna. U komt de sauna binnen via de bronsgetinte volledig glazen deur met een glasdikte van 8mm. Zoals eerder vermeldt is de sauna standaard voorzien van een fundering en spanbanden.

Elektra sauna

Kiest u voor een sauna in de tuin, dan heeft u ook een elektrische aansluiting nodig. Bij gebruik van een houtkachel kan dit een simpele aansluiting zijn zodat u verlichting kan aansluiten of bijvoorbeeld een radio. Wanneer u gebruik maakt van een elektrische kachel dan heeft u in sommige gevallen een krachtstroom aansluiting nodig. Elektra en kabels worden niet meegeleverd met uw sauna of kachel die dient u zelf aan te schaffen. U doet er goed aan voor de montage van de sauna na te denken over eventuele elektra, nu kunt u kabels nog weg werken in de grond, dit zal na het plaatsen van de sauna een stuk lastiger worden.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de Finse saunabarrel volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 6,7 m3 is een elektrische saunakachel van 9 watt geschikt. Kijkt u bij de saunakachels van Karibu en kies welke het best bij u past.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving in uw houten saunabarrel te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een aromakom met zoutkristallen om de lucht te verreiken. Verschillende accessoires zijn goed te combineren met de Karibu saunakachels. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de saunahut, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Wilt u muziek luisteren in uw saunabarrel? Ook dat is mogelijk met speciale saunaluidsprekers. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u de buitensauna van hout volledig persoonlijk kunt inrichten. 

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt het Karibu Tonsauna 3 geen dakbedekking geleverd. Voor slechts €50,- leveren wij vier pakken rode dakshingels mee met de saunabarrel. Het hout van de houten saunabarrel is onbehandeld. We raden aan om de buitenkant van de saunabarrel te behandelen met beits of een coating. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hogere temperaturen bij het saunagebruik.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De Saunabarrel wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ton sauna 3 naturel Saunabarrel Karibu tonsauna 3 205x285cm met voorruimte   |   Gemakkelijk te plaatsen   |   Met 4 binnenbanken   |   Gemaakt van hoogwaardig vurenhout Op voorraad
€ 4.599,95 Per stuk incl. BTW