Kastanjehouten Deurhek 90 x 100 cm Tuinhekpoort kastanje met hengen en slot

Productnummer: VZ7105 Inclusief scharnieren en duimen

Afwijkende levertijd Ca. 8 werkdagen

€ 164,75 Per stuk
Vanaf 5 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kastanjehouten Deurhek 90 x 100 cm Tuinhekpoort kastanje met hengen en slot

  • Met 2 scharnieren reeds bevestigd
  • Met 2 plaatduimen
  • Met klikslotje
  • Natuurlijke uitstraling

Kastanjehouten Deurhek 90 x 100 cm Tuinhekpoort kastanje met hengen en slot

Duurzaam Kastanje hout voor afrastering tuin of weide voor dieren. Dit hek met de afmeting 90 x 100 cm is te gebruiken als deur voor uw schapenhek omheining. De afstand van de latten is ca. 4-6 cm. Dit kastanjehouten hekwerk is snel en eenvoudig te plaatsen met kastanjepalen en schroeven van Gadero.nl.

Mooi geheel met de 5 meter kastanjehouten rolhekken. Natuurlijke tuinomheining, ook ideaal voor landelijk gelegen grote tuinen, weides voor schapen, varkentjes, geiten, ganzen, eenden, konijnen, kippen en uw boerderijerf.

De scharnieren kunnen ook links geplaatst worden, zodat het hekwerk en andere draairichting krijgt. Onder normale omstandigheden hebben kastanjehout hekken een lange levensduur (10 – 18 jaar). Deze afrasteringshekken hebben bovendien weinig onderhoud en zijn supersnel te plaatsen. 

Wanneer u kastanje hout gaat schroeven of spijkeren is het belangrijk om geen ijzeren verbindingsmiddelen te gebruiken vanwege het hoge looizuurgehalte. Looizuur tast namelijk het metaal aan en kan het hout zwarte vlekken geven. Gebruik daarom grijs gecoate schroeven. Dit natuurlijke looizuur in het hout zorgt echter wel voor de hoge duurzaamheid van kastanje hout.

Video over Kastanjehout


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
kastanje tuinhekdeur tuinhekpoort Deurhek Kastanjehout 90 x 100 cm Tuinhekpoort kastanje met hengen en slot Inclusief scharnieren en duimen
€ 164,75 Per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt