Keramische terrastegel Lokeren 60x60x3cm Excluton - massief keramiek

Productnummer: EX4950006   |   Gaat een leven lang mee   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen in zandbed

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 19,75 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Lokeren 60x60x3cm Excluton - massief keramiek

  • Eenvoudig te leggen in zandbed
  • Slijtvast, maatvast, krasvast en kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzame keuze, ook geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Keramische terrastegel Lokeren 60x60x3cm Excluton - massief keramiek

Zoekt u beige/ grijze tegels van keramiek om uw terras te perfectioneren zodat u in de zomer lekker kan genieten van de tuin? Deze terrastegels van A - merk Excluton zijn precies wat u zoekt. Deze duurzame tegels hebben de afmetingen 60x60x3cm en gaan een leven lang mee. Ze zijn ook nog eens heel eenvoudig te leggen in een zandbed. Moet de tegel geschikt zijn voor een oprit? Geen probleem, deze tegel is enorm sterk en uitermate geschikt voor zware belasting van grote voertuigen.

Wat is keramiek?

Keramiek is van gebakken klei gemaakt. Het woord betekent letterlijk ‘werk gemaakt van aarde’. Klei wordt nadat het bewerkt, gevormd en gedroogd is, hard gebakken tot een steenachtig materiaal: keramiek. Omdat een tegel van keramiek dus is gemaakt van zo’n hard materiaal, staat het bekend om haar duurzaamheid en de sterkte.

Deze keramische tegels zijn een duurzame keuze voor uw terras of oprit omdat deze terrastegels krasvast, kleurvast, maatvast en slijtvast zijn. Deze tuintegels van keramiek zijn niet poreus. Er zal hierdoor geen vuil of vocht in uw tegel trekken. Oppervlakkig vuil kan in tegenstelling tot bij betontegels eenvoudig met de hogedrukreiniger verwijderd worden zonder dat uw tegels beschadigen. Deze keramische terrastegels hebben niet alleen een waanzinnig design, ze zijn ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk en multifuncitioneel te gebruiken. 

Weet u nog niet zeker of deze tegels de juiste kleur voor uw tuin hebben? Bekjk dan ons gehele assortiment 3cm dikke keramische tegels.

Zelf tegels leggen

Wilt u zelf deze 60x60x3cm terrastegels leggen? Lees onze uitleg over het aanleggen van keramische tegels. Als u dit stappenplan volgt, heeft u in no-time een prachtige oprit of terras van tegels van keramiek in uw tuin liggen!

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu deze terrastegels van keramiek en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij u thuis. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Massief keramiek Keramische tegel Excluton Kera Lokeren 60x60x3cm Keramische terrastegel Lokeren 60x60x3cm Excluton - massief keramiek   |   Gaat een leven lang mee   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen in zandbed
€ 19,75 Per m2 incl. BTW