Keramische tuintegel Kera Twice 45 x 90 x 5,8 cm Unica Black

Productnummer: EX42500   |   Zeer onderhoudsvriendelijk   |   Vorstbestendig

€ 86,28 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tuintegel Kera Twice 45 x 90 x 5,8 cm Unica Black

  • Leg gemak van betontegels
  • Luxe uitstraling van keramiek
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Vorstbestendig
  • Niet geschikt voor een oprit
  • Aftrillen niet mogelijk

Keramische tuintegel Kera Twice 45 x 90 x 5,8 cm Unica Black

De Kera Twice Unica Black 45 x 90 x 5,8 cm van A-merk fabrikant Excluton brengt de luxe uitstraling van keramiek met het leg gemak van beton samen. Deze tegels bestaan uit een betonnen onderlaag met een laag hoogwaardig keramiek uit Italië daarop verbonden. Hierdoor geniet u van zowel de fantastische eigenschappen die keramiek biedt als de voordelen van het leggen van betontegels. Dit betekend dat uw terras kras-, slijt- en kleurvast is en weinig onderhoud vereist omdat de tegels zowel vuilwerend als vorstbestendig zijn. En omdat de tegels door deze betonnen onderlaag veel lichter zijn dan massief keramiek kunt u ook van deze tegels genieten op uw dakterras. De keramieken toplaag is gemaakt van gerecycled keramisch materiaal wat deze tegels naast zeer milieuvriendelijk ook nog eens duurzaam maakt. 

Van alle leg gemakken voorzien

Door de betonnen onderlaag van de Kera Twice Unica Black is een standaard zandbed een prima ondergrond om de tegels in te leggen. Dit maakt het aanleggen van een terras met Kera Twice tegels een stuk voordeliger en makkelijker dan een terras van massieve keramieken tegels die een speciale ondergrond nodig heeft. Ook een terras van Kera Twice tegels dient opgesloten te worden met opsluitbanden en gevoegd te worden met voegzand of voegmortel. Lees onze uitgebreide stappenplan om u te begeleiden bij het leggen van uw terras. 


Bent u op zoek naar de voordelen die Unica Black 45 x 90 x 5,8 cm u biedt, maar is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment Kera Twice om de perfecte tegel voor u te vinden! Gaat u toch liever voor een andere keramische tegel? Bekijk dan hier ons ruime aanbod.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische tegel Kera Twice Unica Black 45x90x5,8 cm Keramische tuintegel Kera Twice 45 x 90 x 5,8 cm Unica Black   |   Zeer onderhoudsvriendelijk   |   Vorstbestendig Op voorraad
€ 86,28 Per m2 incl. BTW