Filters:

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Keramische tegels van 1 cm dikte zijn alleen geschikt voor het verlijmen op een betonnen ondervloer. Keramische tegels van 10 mm dikte zijn zowel voor binnen als buiten gebruik geschikt. De tegels dienen te worden afgevoegd met een waterafstotend voegmiddel zodat er geen water onder de tegels terecht komt. Steeds meer mensen kiezen voor 2 cm dikke keramische tegels voor het terras, deze zijn namelijk geschikt voor het leggen op stabilisatiezand. Wel zo gemakkelijk. Nog populairder zijn de 4 cm dikke keramische terrastegels die u eenvoudig in een zandbed legt.

Keramische tegels leggen van 1 cm dikte vergt nogal wat expertise. Laat uw keramische terras van 1 cm dik dan ook altijd aanleggen door een specialist. Mocht u het toch zelf willen doen zorg er dan voor dat u zeer goed geïnformeerd bent. Zo mogen de tegels alleen op beton verlijmd worden en zijn ze niet geschikt voor het leggen op een zandbed. Dit lijmen moet met een geschikte lijmsoort net zoals het voegen met een speciaal waterafstotend voegmiddel moet. 

Er mag absoluut geen water onder uw tegels terecht komen. Leg de tegels dan ook altijd met een afschot van 1 a 2 cm per meter. Plaats aan het einde van uw terras een watergootset zodat het water via deze goten naar uw afvoer vervoerd wordt. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode