Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Marble Black Tuinvisie

Productnummer: TV03910   |   Voorzien van 3 mm geïntergreerde afstandhouders

€ 66,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Marble Black Tuinvisie

  • 1 cm Italiaans keramiek op 2 cm betontegel
  • Enorm duurzaam
  • Slijtvast, kleurvast, krasvast
  • Eenvoudig te leggen in een zandbed
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Marble Black Tuinvisie

Kiest u voor Ceramiton 60 x 60 x 3 cm Marble Black tegels dan kiest u voor een luxe terrastegels die warme sfeer creëren. Ceramiton Marble Black van het merk Tuinvisie bestaan uit 1 cm Italiaans keramiek met een 2 cm betonnen onderlaag. De 2 tegels zijn verlijmd.  Hierdoor kunt u van de voordelen van beide materialen genieten. De mooi kleursamenstelling van antraciet en grijs zorgt voor een luxe terrastegel die tijdloos is.

Keramiek is zeer duurzaam, omdat deze krasvast, kleurvast en slijtvast is. Keramiek is niet poreus waardoor vocht en vuil geen kans hebben. Dit maakt dat de tegels een levenlang meegaan en zeer duurzaam is. Omdat de terrastegels een betonnen onderlaag meedragen, zijn ze in tegenstelling tot massieve keramische tegels zeer eenvoudig in een normaal zandbed te leggen. 

Duurzaam terras aanleggen

Dankzij onze klustips is het mogelijk zelf uw keramische tegels te leggen.  Let er wel op dat u deze tegels na het aanleggen invoegt met een waterdoorlatend voegmortel zoals Fixs Pro voegmiddel.

Bestel de Ceramiton Marble Black

Om snel aan de slag te gaan raden wij u aan ook direct alle toebehoren zoals opsluitbandenwatergoten en zand te bestellen. We bezorgen binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België. 

Bekijk hier ons gehele assortiment met keramische tegels voor buiten. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zeer duurzaam Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Marble Black Tuinvisie Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Marble Black Tuinvisie   |   Voorzien van 3 mm geïntergreerde afstandhouders Op voorraad
€ 66,94 Per m2 incl. BTW