Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Marble Clay Tuinvisie

Productnummer: TV04910   |   Met 3 mm afstandhouders

€ 21,60 Per tegel
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Marble Clay Tuinvisie

  • 1 cm keramiek op betonnen onderlaag
  • Enorm duurzaam
  • Slijtvast, kleurvast, krasvast
  • Eenvoudig te leggen in een zandbed
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Marble Clay Tuinvisie

Ceramiton Marble Clay 60 x 60 x 3 cm terrastegels is een combinatie van 1 cm Italiaans keramiek verlijm op een 2 cm betontegel. Dit soort voor gunstige eigenschappen zoals het leggemak van een betontegel en de uitstraling van luxe keramiek. De Ceramiton 60 x 60 x 3 cm Marble Clay bestaat uit grijstinten in combinatie met wit. Dit geeft de keramische tegel voor buiten een luxe en tijdloze uitstraling waar u naar zoekt.

Duurzame terrastegels

Ceramiton terrastegels van Tuinvisie zijn krasvast, kleurvast en slijtvast. Keramiek is niet poreus waardoor er geen vuil en vocht in de tegels in trekt. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Ceramiton terrastegels een levenlang meegaan en uiterst duurzaam zijn. 

Leggemak van betontegels

Omdat de terrastegels een betonnen onderlaag meedragen, zijn ze in tegenstelling tot massieve keramische tegels in een normaal zandbed te leggen. U legt deze tegels net zoals u betontegels legt. Deze grijze keramische tegels zijn voorzien van 3 mm afstandhouders. Let er wel op dat u deze tegels na het aanleggen voegt met een waterdoorlatend voegmortel. De Fixs Pro is een uitstekend voegmiddel voor keramische tegels. Lees onze klustips door om zelf aan de slag te gaan met de aanleg van uw terras.

Ceramiton Marble Clay bestellen

Bestel ook direct alle toebehoren zoals opsluitbandenwatergoten en zand. We bezorgen u gehele bestelling binnen 5 werkdagen in Nederland en België. Wilt u niet langer wachten? Kies dan voor onze 48-uurs levering.

Bekijk hier ons gehele assortiment met keramische tegels voor buiten. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zeer duurzaam Ceramiton 60x60x3cm Marble Clay Tuinvisie Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Marble Clay Tuinvisie   |   Met 3 mm afstandhouders
€ 21,60 Per tegel incl. btw