Keramische tegel Cera4Line Carpi Antraciet 40x80x4 cm Gardenlux

Productnummer: GL00174   |   Unieke, handige, duurzame tegels voor uw tuin met houtlook

€ 95,47 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tegel Cera4Line Carpi Antraciet 40x80x4 cm Gardenlux

  • Stroef door meegebakken anti-sliplaag
  • Makkelijk voegen maken door afstandhouders
  • Onderhoudsvriendelijk door 1cm keramiek toplaag
  • Geschikt voor iedere bodemsoort
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor oprit

Keramische tegel Cera4Line Carpi Antraciet 40x80x4 cm Gardenlux

Droomt u van een prachtig terras met een donkere houtlook? Deze Cera4Line Carpi Antraciet 40x80x4cm kunnen deze droom werkelijkheid maken. Met deze luxe tegels kunt u genieten van hout uitstraling in uw tuin, maar profiteert u van de voordelen van keramiek. De Cera4line Mento Carpi Antraciet bestaat uit een toplaag van 1 cm dikke full body keramische tegel. In combinatie met de realistische houtlook, zorgt dit ervoor dat uw terras een enorm moderne en houten uitstraling heeft. Onder de 1 cm dikke keramische tegel is een stevige 3 cm betontegel verlijmd. In deze keramische tegels voor buiten komen de voordelen van keramiek en beton samen. Kortom, als u een luxe terras wilt dat een levenlang meegaat, kiest u deze 40x80x4 cm tegels van Gardenlux.

Voordelen van deze tegel

Keramiek is niet poreus. Hierdoor krijgen vocht en vuil geen kans. Door dit unieke kenmerk is deze terrastegel zeer onderhoudsvriendelijk. De keramische tegel voor buiten is kleurvast en minder krasgevoelig dan beton of natuursteen. Het voordeel van de betonnen onderlaag is dat u de tegels legt in hetzelfde zandbed als betongels. Zo spaart u geld uit voor een dure fundering die u wel nodig heeft voor bijvoorbeeld terrastegels die bestaan uit alleen keramiek. Deze Cera4Line tegels met donkere houtlook zijn echt speciaal en geven uw tuin iets bijzonders!

Lees hier onze tips voor het aanleggen van uw terras. 

Snelle geleverd bij u thuis

Bestel nu uw Cera4Line tegels van Gardenlux bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadeo bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis. Vergeet u niet om direct een aantal essentiele toebehoren zoals zand en opsluitbanden mee te bestellen?


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische tegel Cera4Line Carpi Antraciet 40x80x4 cm Gardenlux Keramische tegel Cera4Line Carpi Antraciet 40x80x4 cm Gardenlux   |   Unieke, handige, duurzame tegels voor uw tuin met houtlook Op voorraad
€ 95,47 Per m2 incl. BTW